Chcete se vdávat, ale už si připadáte stará? 5 jasných důvodů, proč do toho praštit až po třicítce

Chcete se vdávat, ale už si připadáte stará?
Zdroj: pixabay.com
Je vám 35 let? Všechny vaše kamarádky jsou už 10 let vdané? Jásejte!Když se budete vdávat až po třicítce, už  jste za svůj život načerpala dostatek zkušeností.Pokud si vašeho partnera berete jen proto, že jste těhotná, vůbec to nevadí.Máte rozjetou kariéru a našetřeno dost peněz, abyste si vybrala svatební šaty podle vašeho gusta.+ 2 fotky+ 3 fotky

Kdy je nejlepší čas na vdávání? Ve dvaceti vám říkají, že máte ještě hodně času, ale ve třiceti už jste pro všechny stará panna. Jenže není to tak úplně pravda! Vdávat se po třicítce má své výhody. A rozhodně budete mít lepší svatbu, než všichni ostatní!

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 29. 03. 2018 10:42

Je vám 35 let? Všechny vaše kamarádky jsou už 10 let vdané? Jásejte! Nejlepší je totiž si svatbu užít až po třicítce. Tady je 5 jasných důvodů proč.

1. Když se budete vdávat až po třicítce, už jste za svůj život načerpala dostatek zkušeností. Takže přesně víte, koho si berete, a co od něj můžete čekat. Takže by se nemělo stát, že za měsíc budete svojí svatby litovat stejně, jako dvacítky.

2. Pokud si vašeho partnera berete jen proto, že jste těhotná, vůbec to nevadí. Máte nejvyšší čas a hlavně už máte dávno po škole. Takže nemusíte řešit, že byste školu nedodělala a zůstala bez maturity.

3. Máte rozjetou kariéru a našetřeno dost peněz, abyste si vybrala svatební šaty podle vašeho gusta. Nemusíte o peníze prosit rodiče, a život si tak zařídíte po svém.

4. Vzhledem k tomu, že jste nejspíš poslední, která není ještě vdaná, všechny vaše kamarádky vám budou pomáhat. A tak se nemusíte bát, že by vám to někdo záviděl, a kvůli vaší svatbě byste přišla o kamarádku.

5. Vašim rodičům spadne kámen ze srdce, že nebudete do konce života sama. Takže požehnání od nich budete mít stoprocentně!

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články