Festival dětské psychologie: Užitečné informace z oblasti výchovy a vývoje dětí spolu s bohatým programem na jednom místě

Konference je určena pro všechny, kteří se zajímají o správný vývoj a výchovu dětí.
Zdroj: archiv Festivalu dětské psychologie

Festival dětské psychologie je určen pro všechny, kteří se zajímají a chtějí se dozvědět více o novinkách, zajímavostech a praktických tématech v oblasti výchovy dětí. Přední odborníci a zajímavé osobnosti budou přednášet o vývoji a výchově dětí v 21. století.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 28. 09. 2018 13:48

Zabýváte se sami v sobě otázkami ohledně správného řešení každodenních výchovných situací se svými dětmi? Cítíte se občas jako „špatní“ rodiče, jelikož vás výchova dětí někdy už unavuje? Pokud máte pochybnosti o správnosti výchovy vašich dětí, nevěšte hlavu. Nejste v tom sami. Na festivalu se dozvíte mnoho nových poznatků, potkáte se s rodiči, kteří řeší podobné problémy jako vy, a navíc se setkáte se známými osobnostmi/odborníky na poli dětského vývoje a výchovy.

Další zajímavá témata

Jak rozvíjet dětské talenty? Co by děti měly a neměly jíst, aby se správně vyvíjely? Jak dětem neuškodit digitálními technologiemi? Tato a další zajímavá a praktická témata na festivalu zazní. To vše se zajímavým doprovodným programem, kde si budete moci vyzkoušet různé pomůcky či např. techniky a nápady vyrábění s dětmi, budete mít možnost prohlédnout si nové knížky o dětech a pro děti a hned si je i koupit. Na závěr konference bude čekat návštěvníky tombola, v rámci které budou moci děti i rodiče vyhrát krásné dárky.

Festival dětské psychologie se uskuteční 10. 11. 2018 v Kongresovém centru Hotelu Olšanka v Praze.

Všichni jste srdečně zváni!

Více informací a možnost registrace na stránkách www.detskapsychologie.cz

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články