Voják se sešel se svou těhotnou ženou díky Photoshopu – a vznikla tato dojemná fotosérie

Brandon Phillips se nacházel tisíce mil daleko, když vznikla tato fotografie.
Zdroj: Jennifer McMahon/Inspiremore.com
Brandon a Veronica Phillipsovi.Veronica Phillips.Veronica Phillips.Veronica Phillips.+ 1 fotka

Ona zhruba za 14 dní porodí syna. On je tisíce mil daleko na vojenské operaci. Přesto se sešli na jedné fotografii. Umělkyně Jennifer McMahon pomocí Photoshopu vytvořila zdánlivě jeden snímek, na níž se pár společně těší na narození svého syna.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 29. 05. 2017 18:40

Brandon Phillips slouží americkému vojenskému letectvu. Se svou manželkou zjistili pohlaví svého dítěte, když ho povolali do zahraničí.

Celý zbytek těhotenství tak prožila Veronica sama. Tedy skoro celý.

Jennifer McMahon/Inspiremore.com

„Viděla jsem mnoho fotek, jejichž součástí byli lidé díky Photoshopu, a i já jsem spojovala sourozence do zdánlivě jedné fotografie,“ řekla miamská fotografka Jennifer McMahon z Jennifer Ariel Photography.

„Poté, co jsem si několik dní hrála s řadou verzí a upravovala fotky mnoho hodin, jsem zveřejnila jednu, o níž jsem si myslela, že příběh vypráví nejlépe a mohla by vyvolat emoci ve všech, kdo ji uvidí.“

Jennifer McMahon/Inspiremore.com

Na levé polovině se Brandon opírá o jedno koleno a pravou ruku pokládá na Veroničino vypouklé bříško. Je přitom oblečený ve vojenském a nachází se na poušti.

Veronica, stojící zřejmě na lesní mýtině, má obě dlaně položené na břiše. Pohledem směřuje na Brandonovy ruce a rty se jí zakřivují do lehkého úsměvu. Pastelově růžová róba splývá až na travnatou zem.

Jennifer McMahon/Inspiremore.com

„Chtěla jsem uctít manžela a i když jsme daleko od sebe, na tomto obrázku jsme si nablízku,“ řekla Veronica (29), která se živí jako sociální pracovnice. „Symbolizuje to naši lásku a věrnost na dálku.“

Pár už odpočítává narození syna, které se očekává 10. června.

Jennifer McMahon/Inspiremore.com

Brandon ale u porodu fyzicky nebude. Zatím nezná datum, kdy se k Veronice vrátí. „Nebudu tam, když se narodí. Nebudu schopen přestřihnout pupeční šňůru. Neuslyším jeho první křik,“ posteskl si.

Narození ale svým způsobem nezmešká. Dvojice se domluvila, že Brandon u tohoto vzácného životního okamžiku bude prostřednictvím Skypu.

Podívejte se na dojemnou fotosérii v plné velikost v galerii.

Zdroj: inspireMORE

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články