10 hollywoodských hereček s nejkrásnějším úsměvem: Která je vaší favoritkou?

10 hollywoodských hereček s nejkrásnějším úsměvem: Která je vaší favoritkou?
Zdroj: Showpix/koláž Lifee.cz
Nejkrásnější úsměv z celého Hollywoodu patří bezpochyby herečce Julii Roberts (54). Zazářila s ním už v Pretty Woman a od té doby patří k jejím hlavním rozpoznávacím znamením.Herečku Keiru Knightley (36) si díky jejímu roztomilému úsměvu musí zamilovat téměř každý. Herečka a modelka Cameron Diaz (49) je majitelkou zřejmě nejširšího hollywoodského úsměvu. Na půvabné herečce Jennifer Aniston (53) je perfektní snad vše. A ani její úsměv není výjimkou. + 6 fotek+ 7 fotek

Jen těžko bychom hledali lepší módní doplněk, než je upřímný úsměv. Je to to nejlepší, co si každé ráno můžete obléknout. A vědí to i přední světové krásky. Které z nich jsou obdařené úsměvem, jež posílá do kolen jednoho muže za druhým? Vybrali jsme pro vás desítku těch nej!

Dana Klementová
Dana Klementová 04. 03. 2022 08:00

Povznáší, omlazuje, uvolňuje, a přitom vůbec nic nestojí. Takový je úsměv. Kromě toho má tu vzácnou vlastnost, že dokáže zlepšit náladu ostatním, utěšit a dodat naději. Obojí je v dnešní komplikované době víc než žádoucí. I proto jsme pro vás vybrali deset krásných hereček, jejichž úsměv vás dokonale okouzlí.

Nejnakažlivější úsměvy Hollywoodu

"Úsměv je nejlepší make-up, který dívka může nosit," prohlásila kdysi herečka, modelka a módní ikona Marilyn Monroe. A my s ní musíme souhlasit. Neexistuje totiž nic krásnějšího než usměvavá tvář.

Některé ženy mají navíc tu výhodu, že jejich úsměv je ještě o poznání nakažlivější a oslnivější. Které to jsou? Na to se můžete podívat do naší fotogalerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články