11 hollywoodských krásek, které se nebojí ukázat bez make-upu. Poznali byste je?

11 hollywoodských krásek, které se nebojí ukázat bez make-upu. Poznali byste je?
Zdroj: Showpix, Profimedia/koláž Lifee.cz
I Pretty Woman občas ráda tráví den bez výrazného líčení. Právě takový snímek sdílela na sociálních sítích herečka Julia Roberts (54), které to ovšem sluší za jakýchkoli okolností.A takto mohli lidé spatřit Julii Roberts během 69. ročníku filmového festivalu v Cannes, kde vypadala jako vždy naprosto famózně.
Také Kate Winslet (46) svůj vzhled extra neřeší. Nevadí jí nějaké to kilo navíc, ani tvář bez make-upu. Ví totiž, že i bez něj je prostě sexy.
A takhle známe Kate Winslet z červeného koberce. Perfektní šaty, perfektní líčení, perfektní účes.+ 20 fotek+ 21 fotek

Jak mocná je síla make-upu, ví každá žena. A tuší to i hollywoodské krásky, které ve většině případů vídáme dokonale upravené a nalíčené. Ani ony se ale tu a tam nebojí ukázat svou pravou tvář a vyrazit mezi lidi bez make-upu nebo snímek v nedbalkách zveřejnit na sociálních sítích. Kdo patří mezi zmíněné odvážné ženy?

Dana Klementová
Dana Klementová 10. 02. 2022 09:00

Každá žena chce vypadat krásně za jakékoliv situace. Ne vždy se nám to ale daří. Dámy, pokud tedy zrovna nemáte svůj den, rozhodně nezoufejte. I takové hvězdy, jako například Julia Roberts, Hailey Bieber či Kate Winslet, nevypadají pořád jako ze žurnálu.

Hollywoodské hvězdy, jak je neznáte

I když se nás média snaží přesvědčit, že bychom měly být dokonalé a krásné za všech okolností, realita bývá úplně jiná. Ani ty největší fešandy nevypadají pokaždé tak, jak je známe z filmových pláten či přehlídkových mol. 

Nebojte se proto občas vyjít ven bez dokonalého líčení či perfektního účesu. Na atraktivitě vám to neubere. Naopak. Ukázat tvář bez make-upu je i zásluhou pandemie covidu, kdy jsme na sebe tak trošku přestaly dbát, velkým trendem posledních měsíců. A to dokonce takovým, že se hvězdy fotografiemi své nenalíčené tváře chlubí na sociálních sítích. Chtějí tak zbourat předsudky, že všichni musíme být dokonalí. A možná ulehčit i mladým dívkám, které své idoly považují za nedostižné.

Dokonalý make-up není v životě to nejdůležitější

V době, kdy se se šikanou kvůli svému vzhledu setkává stále více žen a dívek, je obzvlášť důležité si připomínat, že bezchybná tvář či figura nejsou v životě to nejdůležitější.

Přesvědčte se i vy v naší fotogalerii, že jindy dokonalé hvězdy jsou bez make-upu také jen lidé. Stejně jako my.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články