20 trendy letních plážových kardiganů, šatů a tunik: Tyto sluší ženám všech postav i věku

20 plážových kardiganů a šatů: Jaké si na léto 2022 pořídit?
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Bílý vzorovaný transparentní kardigan. Erika FASHION, 990 KčTransparentní černé krajkové kimono. ULLA POPKEN, 1299 KčPlážový kaftan s madeirou. H&M, 999 KčDlouhý kardigan s třásněmi. Andzela, 839 Kč+ 16 fotek+ 17 fotek

Plážový kardigan, kimono či šaty? Aneb už víte, v čem během letošní dovolené vyrazíte k moři nebo bazénu? Přinášíme vám 20 tipů na plážové oblečení, které zaručeně sluší všem ženám.

Dana Klementová
Dana Klementová 02. 07. 2022 15:00

Plavky jste si již vybrala a teď váháte, čím se během letní dovolené zahalíte cestou na hotel? Háčkovaný kardigan, vzdušné kimono či šaty jsou tou nejlepší volbou.

Lehoučký svršek na pláž i k bazénu

Kromě plavek, opalovacího krému, ručníku a slunečních brýlí si nezapomeňte přibalit do kufru lehoučký svršek, který si můžete obléknout přes plavky a vyrazit s ním k bazénu či na pláž. Ne všude je totiž vhodné chodit pouze v bikinách a ani vy byste se tak nemusela cítit komfortně. Nějaký ten plážový kardigan či kimono si tedy na dovolenou rozhodně vezměte.

Kardigan či kimono na léto 2022

Základem při výběru vhodného plážového svršku by měla být volba materiálu. Přednost dávejte tomu, který je vzdušný, příjemný, rychle uschne a není náročný na údržbu. Těžkým a neprodyšným látkám se raději vyhněte. 

Co se konkrétních kousků týče, volit můžete například mezi kardigany, kimony, šaty či tunikami. Záleží pouze na vás, jakému střihu dáte přednost. Taková bílá vzdušná kimona, černé krajkové kardigany, květované tuniky, kardigany s třásněmi, blyštivé kaftany a háčkované šaty sluší všem ženám bez ohledu na věk či postavu, a letošní léto budou navíc skutečně in. 

Pokud hledáte inspiraci na trendy plážové svršky na léto 2022, můžete si prohlédnout naši fotogalerii.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články