Jednodílné plavky na léto 2022: Hitem budou sytě barevné monokiny s nejrůznějšími výkroji

Jednodílné plavky na léto 2022: Hitem budou sytě barevné monokiny s nejrůznějšími výkroji
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Elegantní romantické jednodílné plavky s květinami. CALZEDONIA, 1699 Kč Fialové jednodílné plavky High leg. H&M, 899 KčElegantní jednodílné plavky. Triola, 999 KčČervené jednodílné plavky s volánem. Pieces, ZOOT, 764 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Sezona plavek je definitivně tady, a tak nastává nejvyšší čas představit si novinky a trendy pro léto 2022. Jaké jednodílné plavky se budou nejvíce nosit a které odstíny budou letošnímu roku dominovat?

Dana Klementová
Dana Klementová 12. 06. 2022 09:00

Pokud jde o bikiny na léto 2022, nejstylovější jsou volány, třpytky, kalhotky s vyšším pasem a tankiny ve zkrácené délce. Na co se můžeme těšit u jednodílných plavek? 

Trendy jednodílné plavky na léto 2022

Trendy mají zpravidla tu výhody, že se po čase opakují, a tak je možné, že plavky, které budou během léta 2022 nejvíce in, máte již ve skříni. O které přesně jde?

Jedná se o jednodílné plavky s nejrůznějšími výkroji a hlubšími výstřihy. I když monokiny zakrývají mnohem více než bikiny, díky těmto střihům mohou působit žensky a smyslně. Opomenout však v současných trendech nesmíme ani hravé volánky, květované vzory a proužky, které k létu neodmyslitelně patří. 

Co se barev týče, letošku dominují syté a pestré odstíny, ve kterých se v davu rozhodně neztratíte. A jinak tomu nebude ani u jednodílných plavek. Obzvláště oblíbené jsou výrazné odstíny růžové, oranžové, žluté, modré či zelené. Jestliže však dáváte přednost tlumenějším barvám, ani s meruňkovými či světle růžovými plavkami chybu neuděláte.

15 trendy jednodílných plavek pro léto 2022 si nyní můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články