Adventní kalendář s čokoládou je nuda. Po kosmetickém se nepřibírá a náplň vydrží déle než 24 dní

Adventní kalendář s čokoládou je nuda. Po kosmetickém se nepřibírá a náplň vydrží déle než 24 dní
Zdroj: Freepik
Pečující produkty v adventním kalendáři značky Dove vám budou dobrým pomocníkem i na cesty, malé lahvičky se skvěle hodí do cestovní tašky. Cena 1259 KčKopa dekorativní kosmetiky na vás čeká v adventním kalendáři značky Nyx. Rtěnky nejrůznějších barev a finišů, oční stíny i další vychytávky za 1474 KčAdventní kalendář Garnier nabízí 12 plátýnkových masek, které si tak můžete dopřát obden během prosincového čekání na Vánoce. Cena 949 Kč24 okýnek s produkty Balea nabízí také drogerie DM. Zásoba cenově dostupné kosmetiky vás vyjde na pouhých 379 Kč.+ 14 fotek+ 15 fotek

Dárek na Mikuláše nemusí dostávat jen děti, ale radost si mohou udělat i dospělí. Pokud nejste fanoušci čokolády, ale vaší vášní je kosmetika, máme pro vás tipy, jaký dárek si vyprosit od rodiny. Ať už k Mikuláši, nebo pod stromeček.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 17. 11. 2022 08:00

Už je to pár let, co kosmetické firmy přicházejí s adventními kalendáři a rok od roku je výběr širší a širší. Letos praskají pulty v drogeriích a parfumeriích ve švech a v nabídce najdete desítky zajímavých balíčků s 12 až 25 malými dárečky.

Miniaturky se hodí na cestování

Pokud si vyberete vánoční balení své oblíbené značky, má to hned dvě výhody. Zaprvé budete mít zásobu lahviček na cestování, a tím nebudete muset nakupovat náhradní produkty nebo složitě přelévat ty oblíbené do menších kalíšků, a zadruhé se k vám ve 24 okénkách adventního kalendáře dostanou i produkty, které jste ještě nevyzkoušeli, a můžete tak díky nim přijít na něco, co zakotví ve vaší kosmetické taštičce na stálo.

Adventní kalendář jako test nové značky

Pokud si vyberete kalendář značky, kterou moc neznáte, máte skvělou možnost zjistit, jestli vám nebude sedět lépe než ta, na kterou jste zvyklí. Do balení přidává většina značek nejoblíbenější a nejprodávanější produkty, ale také najdete adventní kalendáře, které nabízejí mix brandů. I ten bývá složen z nejprodávanějších produktů jednotlivých výrobců.

Dárek pod stromeček

Ač jsme zvyklí dávat dětem čokoládové adventní kalendáře na Mikuláše, u těch kosmetických se předpokládá, že je mnoho kupujících nadělí až pod vánoční stromeček. Dvanáct až 25 okének můžete pootvírat kdykoliv a produkty, jako pečující krémy, masky, rtěnky, řasenky i make-upy, vám vydrží mnohem déle, než že byste je spotřebovávaly po dnech, jako tomu bývá u čokolády. A přiznejme si, kdo z vás měl silnou vůli a nesnědl čokolády ze všech 24 políček už 5. prosince?

Ve fotogalerii najdete tipy na nejrůznější kosmetické adventní kalendáře v cenovém rozpětí od pár stovek až po několik tisíc.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články