Buďte na jaře krásná a zdravá. Pomohou vám tyhle vychytávky

Buďte na jaře krásná a zdravá. Pomohou vám tyhle vychytávky
Zdroj: Pixabay

Jaro už je za dveřmi a nás čeká spousta radostí. Na posezení na zahrádce s drinkem v ruce si sice ještě chvíli počkáme, do té doby se ale můžeme věnovat sami sobě. A do jarní sezóny tak vstoupit zdravé a krásné.

Speciální projekt
Speciální projekt 31. 03. 2022 10:00

Dejte si letos ne novoroční, ale předjarní předsevzetí. Nedovolte jarní únavě aby vás ovládla a dopřejte si pomocníky, kteří vám budou asistovat v péči o sebe.

S ohledem na přírodu

Gillette

Konečně je tady čas šatů a sukní! Do nich je ale třeba mít dokonale hladkou pokožku. Gillette proto představuje novinku, Venus Rosegold pro holení citlivé pokožky. Má pět břitů, které zajistí dokonalý výsledek a zvlhčující pásky s Aloe Vera, které pokožku zklidní a vyživí. Holicí strojek má kovovou zlatorůžovou rukojeť, kterou můžete používat prakticky donekonečna, takže šetříte životní prostředí. Holicí strojek a náhradní holicí hlavice jsou navíc v souladu se šetrným přístupem P&G k životnímu prostředí zabaleny v plně recyklovatelných obalech.

Malá velká bomba

Albert

Shot Yellow power z řady Alberta Nature’s Promise vám spolehlivě vlije energii a zdraví do žil. Chuť žlutého yellow poweru je nasládlá po jablkách, kyselá po citronu a štiplavá po zázvoru. Dopřát si tuhle bombu můžete každý den, neobsahuje umělá aromata, je bez přídavku cukrů – obsahuje jen přirozeně se vyskytující cukry.

Pohyb bez potíží

FlexiMed

Cítit se fit a v pohodě, o to jde každému z nás. FlexiMed podporuje pohyblivost a výživu kloubních chrupavek. Obsahuje dokonce osm jedinečných složek s pozitivními účinky na zdraví. Vápník, který získáváme zdokonaleným patentovaným způsobem přímo z mořských zdrojů, se lépe vstřebává, protože je stejný jako vápník v lidském těle.

Dopřejte si vitamíny

Capri

Čerstvost, lokálnost, pečlivě zvolené suroviny z kozího mléka a léčivých rostlin i bylin, nejmodernější kosmetické poznatky. To je česká Kosmetika Capri s tradicí trvající již déle než čtvrt století. Kozí mléko je nesmírně bohaté na vitamíny, aminokyseliny a minerály. Přivítejte jaro s exkluzivní zlatou řadou Doré. Ta je výjimečná tím, že kromě kozích ingrediencí obsahuje pleti prospěšné vitamíny A, C, E a vyváženou dávku léčivých rostlin a bylin. Řada nabízí denní krém, noční krém i pleťová séra. Výsledky pocítíte na své pleti již po 14 dnech.

Krásná v čistém prostředí

Bissel

Péče o své zdraví a kondici souvisí i s tím, v jakém prostředí se pohybujeme. Značka Bissell se představuje novinkou CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro. Jde o revoluční tyčový vysavač CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro s výkonným digitálním motorem vám zajistí až 30 minut bezdrátové svobody uklízení. Nový režim TURBO PET umožňuje vyšší výkon úklidu na mokro, zejména v případě nepořádku po domácích mazlíčcích a každodenních zaschlých skvrn - ať už na dlaždicích, dřevěných podlahách, laminátu nebo PVC.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články