10 nejkrásnějších červených šatů, které vynesly české i zahraniční celebrity. Inspirujete se?

10 nejkrásnějších červených šatů, které vynesly české i zahraniční celebrity. Inspirujete se?
Zdroj: Profimedia, Showpix/koláž Lifee.cz
Zpěvačka Lady Gaga (35), která je vyhlášená svými netradičními outfity v podobě šatů ze syrového masa, tentokrát dala přednost eleganci a půvabu. V upnutých červených šatech na ramínka s vysokým rozparkem působila na premiéře filmu Klan Gucci vskutku oslnivě. Herečka Salma Hayek (55) se právem řadí mezi nejhezčí ženy světa. Svou krásu navíc dokáže perfektně podtrhnout vhodným outfitem. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě, kdy herečka vsadila na smyslné hedvábné šaty v červenorůžovém odstínu s originálně řešenou horní částí modelu.Herečka Jane Seymour (71) vypadá neskutečně a její věk by jí zřejmě tipoval jen málokdo. V elegantních červených šatech na jedno rameno navíc působí jako skutečná dáma, kterou bezpochyby je. Ne vždy je třeba sázet na okázalé modely. Někdy je lepší dát přednost jednoduchosti. O tom ví své i herečka Klára Issová (42), která si díky své štíhlé postavě můžete takovéto volnější šaty s vlečkou a špagetovými ramínky dovolit. + 6 fotek+ 7 fotek

Červená je odjakživa považovaná za barvu lásky, smyslnosti, ženskosti a přitažlivosti. Proto si ji také české i světové krásky tak často berou na sebe. V jakých červených šatech nedávno zazářily Lady Gaga, Monica Bellucci, Klára Issová nebo Heidi Klum?

Dana Klementová
Dana Klementová 01. 03. 2022 09:00

Hledáte-li barvu, se kterou zaručeně zaujmete, pak je to červená. S tou zazáříte vždy a všude. Jak červené róby sluší českým a zahraničním hvězdám? 

Červená je barvou smyslnosti a ženskosti

Červená barva probouzí sexualitu, uvolňuje potlačené emoce a působí smyslně. Dokáže zrychlit tep, zvyšuje chuť k jídlu a povzbuzuje všechny smysly.

Opakovaně bylo prokázáno, že dámy oblečené v červené barvě jsou pro muže atraktivnější a přitažlivější. Tedy alespoň v porovnání s jinými barvami, jako je modrá, šedá či zelená. Proto také ženy červené modely tak vyhledávají. Pokud se i vy chcete cítit žensky a svůdně, červenou určitě nevynechávejte.

Slavné ženy v červených róbách

Červená je zkrátka sázkou na jistotu a dobře to vědí i slavné ženy, které tuto barvu volí poměrně často. V naší fotogalerii se můžete podívat, jak to v červených šatech sluší českých i světovým celebritám. A třeba se jimi i trochu inspirovat.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články