Dejte si do těla a pracujte na své kondici. Přizvěte si šikovné pomocníky

Dejte si do těla a pracujte na své kondici. Přizvěte si šikovné pomocníky
Zdroj: pixabay

Po mnoha měsících nicnedělání se konečně můžeme pustit do práce na sobě samých. Zacvičit si jógu, zajít do posilovny, plavat nebo si zahrát nějaký kolektivní sport.

Speciální projekt
Speciální projekt 03. 06. 2021 09:40

Ať už jste pandemii prožili před televizí s něčím dobrým při ruce nebo jste i během týdnů karantény udržovali své tělo v kondici v domácím prostředí, nepřepínejte se a myslete na to, co vedle fyzické námahy tělu neodpírat – dobré jídlo, dostatek tekutin, vitamíny a odpočinek. A nezapomínejte na pořádnou relaxaci, ať si nadcházející léto užijete na maximum.

Hořčík v nejsilnější podobě

https://www.naturevia.cz/

Období náročné na psychiku či fyzickou kondici přímo volá po zásobách hořčíku. Jeho nedostatek se totiž může projevit při zvýšené tělesné námaze bolestí či svalovými křečemi. Pokud dostáváte zabrat po stránce psychické, bez magnesia narůstá podrážděnost, nervozita či únava. Náročné dny, které prověří vaši fyzičku či psychiku, vám snadněji pomůže zvládnout doplněk stravy Naturevia Magnesium 1 MEGA. Obsahuje extra silnou dávku hořčíku a postačí vám jedna tableta denně.

Dopřejte si koktejl plný zdraví

Albert

Nelenit a pořádně si zasportovat nebo jinou cestou dopřát tělu fyzickou námahu je důležité. Nepokazte si to tím, že potom hlady zhltnete první, co vám přijde pod ruku nebo žízeň zaženete sladkou limonádou. Albert a jeho řada výrobků Nature's Promise jsou tady pro vás. A třeba nealko koktejl Healthy LifeMojito vám nejen dopřeje chuť léta a s ní spojené míchané osvěžující drinky, ale i jistotu, že děláte maximum pro své zdraví. Obsahuje šťávu z limetky a citronu, pochopitelně mátu a slazený je agávovým sirupem. Neobsahuje umělá aromata.

Volejte na pomoc ženšen a guaranu

www.nasevitaminy.cz

Pokud se dostáváte do formy pomaleji, zkuste organismus nakopnout s pomocí taurinu, vitaminů, extraktů z ženšenu a guarany – je tady MaxiVita Energy Power. Přípravek má příznivý vliv na fyzickou i psychickou vitalitu, zmírňuje pocit únavy a vyčerpání a podporuje imunitní systém. Praktické je jeho používání, zabaleny jsou dávky do jednorázových sáčků, které umožňují komfortní užívání bez nutnosti zapíjení, stačí nechat pomalu rozpustit v ústech a spolknout. Aktivní látky jsou pro organismus lépe vstřebatelné a s rychlejším nástupem účinku.

Minerálka pro každého dříče

Kláštorná Kalcia

Ne každý vyhledává společné sportovní aktivity a třeba si rád zacvičí doma v obýváku. Dát si pořádně do těla je ale možné třeba i aktivní prací kolem domu nebo na zahradě. A protože i hobbymarkety měly dlouhou dobu zavřeno, mají kutilové co dohánět. Ani při fyzicky náročné práci je třeba nezapomínat na pravidelné doplňování tekutin a potřebných minerálů. Vyzkoušejte minerálku Kláštorná Kalcia, která vám přinese nejen skvělé osvěžení, ale také vám přirozeným způsobem doplní vápník. Přirozený obsah vápníku získává tato minerálka z vápencového podloží Kláštora pod Znievom na Slovensku, kde vyvěrá z hloubky 231 metrů. S celkovou mineralizací 1 840 mg/l a obsahem vápníku 287 mg/l Kláštorná Kalcia doplní chybějící vápník při zvýšené tělesné či psychické námaze.

Po tělesné námaze následuje relax

Panasonic

Být v kondici se rozhodně vyplatí, nezapomeňte ale ani na pořádný odpočinek a relaxaci. Po sportovním výkonu nebo usilovné práci si napusťte horkou vanu, dopřejte si olej nebo sůl a hýčkejte se. A nezapomeňte ani na péči o své vlasy, nikdy nechoďte spát s mokrou hlavou. Platí totiž pravidlo, že mokré vlasy jsou zranitelné vlasy a po zimě a letošním aprílovém jaru dostala vaše kštice zabrat. Věděli jste, že při použití správného fénu může být sušení vlasů ne zátěží, ale regenerací? Panasonic EH-NA98 má totiž systém NanoeTM, který dodá vlasům potřebnou hydrataci během vysoušení. Nanoe částice proniknou přímo do vlasového vlákna, čímž zpevní jeho vnější vrstvu. Technologie Double Mineral se navíc foukáním iontů zinku postará o zdravý růst vlasů a pečuje o pokožku hlavy.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články