Hladká pokožka bez chloupků? Sen každé ženy splnil epilátor Braun Silk-Expert Pro 5

Hladká pokožka bez chloupků? Sen každé ženy splnil epilátor Braun Silk-Expert Pro 5
Zdroj: Redakce Lifee.cz

Blíží se léto a s ním i důkladnější péče o naši pokožku. Holení chloupků nám ženám zabere spoustu času a hladkou pokožku zajistí žiletka většinou jen první den. Braun Silk expert Pro 5 vám dopřeje tenhle komfort na měsíce dopředu.

Speciální projekt
Speciální projekt 18. 05. 2022 07:30

Braun Silk-Expert Pro 5 slibuje hladkou pokožku jako ze salonu až na šest měsíců a s viditelnými výsledky již za čtyři týdny. Braun Silk-expert IPL (zkratka znamená intenzivní pulzní světlo) řeší problém s chloupky od samého základu.

Hlavičky chloupků uspí a naruší proces jejich dorůstání. To zní jako sen! Také proto jsme se v redakci rozhodli tento revoluční epilátor vyzkoušet. Postřehy z testování pro vás sepsala šéfredaktorka Lifee.cz Markéta Behinová.

Rychlá a šetrná péče od hlavy až k patě

Redakce

„Laserový epilátor jsem si vždycky přála vyzkoušet. Zajímalo mě, jestli je spolehlivý a ušetřím tak spoustu času holením,“ říká šéfredaktorka Lifee.cz. „Všechny chloupky jsem nejprve oholila žiletkou, která je přiložena v balení. Následně jsem tato místa přejížděla epilátorem. Tento proces jsem opakovala každý týden po dobu pěti týdnů, dokud chloupky nepřestaly růst.“

Dlouhotrvající hladká pokožka přesně podle představ

Díky nepřetržitým a rychlým zábleskům o frekvenci až 125 krát za minutu umožňuje Braun Silk-Expert Pro 5 snadno klouzat po pokožce a zanechává méně neošetřených míst. „Překvapilo mě, jak je přístroj šetrný. Neváhala jsem ho použít i v oblasti bikin a v podpaží. Díky senzorům se perfektně přizpůsobil mému typu pleti a chloupkům. Je natolik chytrý, že pozná, jestli je pleť citlivá nebo poškozená, jestli jsou chloupky tmavší nebo tlustší,“ uvádí Markéta. „Ocenila jsem, že má celkem čtyři hlavice různých velikostí, které se skvěle přizpůsobily velikosti daného místa.“

Žádnou bolest nečekejte!

Braun

K dispozici jsou tři stupně (tlačítka) intenzity laseru, začíná se s nejmenší a po opakovaném ošetření intenzitu přidáváme. Obavy z bolesti při epilování jsou naprosto zbytečné. Celý proces je totiž bezbolestný. „Přístroj hladce přejíždí po pokožce a necítíte nic nepříjemného.Už po prvním použití jsem viděla menší rozdíly, po pátém použití (po pěti týdnech) už jsem téměř žádné chloupky nezahlédla,” popisuje průběh testování šéfredaktorka.

Ideální společník (nejen) na léto

Braun

Zbrusu nový přístroj modernizované řady Braun IPL je šetrný k pokožce od hlavy až k patě díky technologii Skin Pro. Ta automaticky a průběžně optimalizuje každý záblesk 80 krát za sekundu podle odstínu pokožky na různých částech těla. „Obsluhuje se jednoduše a padne skvěle do ruky. Epilace nohou mi zabrala jednou týdně maximálně 10 minut. O to větší radost jsem pak měla z výsledku. Na léto ideální společník,“ uzavírá šéfredaktorka Lifee.cz Markéta Behinová.

Plusy a mínusy Braun Silk-Expert Pro 5

+ šetrný k pokožce, dokonce i na těch nejcitlivějších místech (na obličeji, podpaží, v oblasti bikin)

+ tři citlivé režimy, které snižují intenzitu světla na potřebnou úroveň

+ celkem čtyři hlavice různých velikostí

+ vhodný pro nohy, paže, obličej, podpaží, oblast bikin, hrudník a záda

+ rychlé nabíjení

+ vysoký výkon

+ luxusní balení a design

– žádný mínus jsme nenašli

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články