Ikonické kombo na rty Pamely Anderson (55): Devadesátková dvoubarevnost je znovu trendy

Ikonické kombo na rty Pamely Anderson (55): Devadesátková dvoubarevnost je znovu trendy
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Pamela Anderson vždy nosila dokonalý make-up.Od devadesátek ji zdobí tmavší konturka a světlejší rtěnka. K make-upem zvětšeným rtům vždy nosila kouřové líčení očí a velmi tenké obočí. Tmavé líčení očí bylo jednu dobu až moc výrazné, ovšem k hvězdě Playboye se hodilo. + 12 fotek+ 13 fotek

Herečka Pamela Anderson (55) se zásluhou nového dokumentu o svém životě znovu dostala na výsluní a v posledních týdnech je o ní hodně slyšet. Nemohli jsme si nevšimnout ani jejího ikonického make-upu. Stejně jako tomu bylo v devadesátkách, Pamela je věrná tmavé konturce a světlé rtěnce. Její vizážistka prozradila, co někdejší sexbomba používá.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 25. 02. 2023 18:00

Pamela Anderson se v dokumentu na Netflixu plně otevřela o tom, jaký byl její život před objevením, během slávy z Playboye a Pobřežní hlídky a nezapomněla zmínit ani kauzu s explicitním domácím videem, které jí zničilo kariéru. Pamela v dokumentu ukázala svou křehkou stránku a při natáčení byla nenalíčená. Co se týče veřejného života, má Pamela vždy dokonalý make-up, jen v průběhu let se změnil v mnohem střídmější.

Luxusní péče o rty je základ

Trik s tmavší konturkou a světlejší rtěnkou je známý už desítky let a Pamela Anderson jej milovala od počátku kariéry. Její rty vypadaly vždy plné, jako by docházela na zvětšovací injekce. Vizážistka Eileen Madrid prozradila, jak devadesátkového líčení, které je nyní zase trendy, dosáhnout. Základním bodem je samotná péče o rty.

“Rtům hlavně předem dodáváme extra péči maskami od Knesko,” prozradila magazín Instyle Madrid, která dává masku Pamele na rty na několik minut, aby zmírnila zvrásnění a rty vypadaly plnější. Po dražší masce následuje ještě dražší balzám na rty od značky La Mer, který vyjde na 1 800 Kč. Jak také Madrid uvedla, někdy na prokrvení a odstranění suché kůže používá i peelingové produkty na rty.

Tři verze líčení rtů Pamely Anderson

“Vše je to o správných nude odstínech. Rády vybíráme ze tří různých kombinací,” uvedla Madrid v rozhovoru, kde také zmínila produkty, které při líčení Pamely používá. Najít správný odstín není jednoduché, ale jak můžete vidět i na fotkách v galerii, herečka má rty pokaždé maličko jiné.

První verze líčení začíná nanesením konturky britské značky Charlotte Tilbury v odstínu Hot Gossip, kterou vizážistka zafixuje na místě pudrem. Poté na střed rtů aplikuje rtěnku Nude Envie.

Druhou verzí je použití značky zpěvačky Halsey about-face. Od té nanáší Madrid na rty Matte Fix Lip Pencil v odstínu Smoking Room (velmi podobný je i odstín After Party) a rty poté vyplní rtěnkou Hot Lip od Charlotte Tilbury v odstínu Super Cindy.

Poslední kombinací je tužka na rty od Lise Watier v odstínu Ginger, kterou doplňuje lesk na rty od Haute Lumiere v odstínu Nude Vibration. Tyto produkty se prodávají hlavně v Kanadě, kde Pamela žije.

Přesný návod tedy máme, ale do galerie jsme pro vás přidali několik tipů na produkty, které můžete jednoduše zakoupit i v Česku a docílíte jimi líčení podle Pamely. Najdete tam jak dražší, tak i levnější verze, ale vždy je potřeba vyzkoušet odstíny osobně a v parfumeriích si můžete říct o pomoc s výběrem vhodným k vaší barvě pleti a podtónu. Není totiž nude jako nude.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články