Jak se stylově obléknout na sjezdovku? České krásky v čele s Evou Perkausovou napoví

Jak se stylově obléknout na sjezdovku? České krásky v čele s Evou Perkausovou napoví
Zdroj: Profimedia
Dámská kombinéza s originálním květinovým vzorem, ve které se na svazích prohání i česká modelka Natálie Kotková. Roxy, 9490 KčDámská zimní bunda s elegantním leopardím vzorem, na kterou letošní zimu vsadila i česká modelka a moderátorka Eva Perkausová. GOLDBERGH, 20 590 KčBývalá reprezentantka v bikini fitness, fitness instruktorka a výživová poradkyně Eva Krausová sází během zimních sportů na smyslnou červenou. Dámská červená zimní lyžařská bunda s páskem a kožešinou. GOLDBERGH, 18 490 KčChybět by vám neměly ani lyžařské kalhoty v červené barvě. ROSSIGNOL, 3994 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Lyžařská sezona je v plném proudu a mnoho žen tak řeší, jaký outfit zvolit na sjezdovku. Nechte se inspirovat českými kráskami, které svým zimním oblečením mohou bezpochyby konkurovat světovým celebritám. V jakém modelu září na horách modelka Nikol Švantnerová (29) nebo moderátorka Eva Perkausová (27)?

Dana Klementová
Dana Klementová 17. 02. 2022 09:00

Každá žena chce vypadat krásně a oslnivě za jakékoliv situace. A jinak tomu není ani během zimních radovánek. Současný trh nabízí nepřeberné množství stylového dámského zimního oblečení a doplňků, ve kterých si bude připadat přitažlivá i během adrenalinové jízdy z kopce.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Černo-bílá klasika, metalické odlesky i výrazné odstíny

Jaké trendy v oblasti zimního oblečení vládnou roku 2022? V kurzu jsou metalické barvy, černo-bílá klasika i výrazné odstíny.

Co se týče střihů, sáhnout můžete po stylových péřových, prošívaných, oversized či softshellových bundách nebo například po bundách s páskem. Do módy se rovněž vrací zimní kombinézy a overaly

 Trendy jsou také zvířecí vzory

Jde-li o design, velmi oblíbené jsou poslední roky metalické a výrazné barvy. Se stříbrnými, zlatými, červenými či svítivě žlutozelenými zimními módními kousky tak chybu rozhodně neuděláte. 

V oblibě však zůstává i klasika v podobě čistě černých a bílých outfitů. Zároveň jsou stále trendy zvířecí vzory, které v kombinaci se zasněženou krajinou vypadají přímo senzačně. 

Originální zimní módní doplňky

Za zmínku stojí i originální módní doplňky, které outfit povýší hned o několik levelů. Jedním z nich jsou extravagantní dámské zimní rukavice s kožešinou či stylové ledvinky, které poslední roky slaví velký comeback

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený SPORTALMPRAHA (@sportalmpraha)

Inspirujte se českými celebritami

Pokud hledáte tipy na neotřelé zimní outfity, nechte se v naší fotogalerii inspirovat českými kráskami, kterým to na horách skutečně sluší.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články