5 největších trendů v manikúře pro rok 2022: Dominovat budou hravost a extravagance

5 největších trendů v manikúře pro rok 2022: Dominovat budou hravost a extravagance
Zdroj: Freepik
Lak na nehty v pastelově fialovém odstínu Rimini od značky Mavala za 169 KčSundays lak na nehty v něžném růžovo-béžovém odstínu za 440 Kč
Essie Nails červený lak na nehty Color 60 Really Red za 229 KčLak na nehty v intenzivně bílém odstínu ABU DHABI, Mavala, 169 Kč+ 4 fotky+ 5 fotek

Že jsou dokonale upravené nehty tou nejlepší vizitkou, ví bezpochyby každá žena. Proto jsme si pro vás připravili 5 největších trendů, které povládnou manikúře v roce 2022. A rozhodně se je na co těšit.

Dana Klementová
Dana Klementová 23. 01. 2022 11:30

Rok 2022 se ponese především v duchu hravosti a extravagance. Na své si ovšem přijdou také milovnice přirozeného a minimalistického designu. Záleží tedy pouze na vás, čemu dáte přednost. Fantazii se meze nekladou. 

Barva na nehty roku 2022

Jen málokomu uniklo, že barvou roku 2022 je fialový odstín Very Peri, který má symbolizovat naději, sebevědomí a kreativitu. A sáhnout po něm můžete i v manikúře. Naprosto senzačně vypadá v kombinaci s bílou či šedou nebo ho můžete přetřít perleťovým lakem, který dodá nehtům jedinečný metalický finiš.

Originální francouzská manikúra

Francouzská manikúra se v roce 2021 stala naprostým hitem a ani letos tomu nebude jinak. Platit přitom bude pravidlo, že čím barevnější a originálnější francouzská manikúra bude, tím lépe. Klasický bílý proužek tak můžete nahradit třeba drobným nápisem nebo barevnou linkou v odstínech modré, červené či oranžové. 

Minimalistické detaily

Že v jednoduchosti je krása, není žádným překvapením. A nejinak je tomu v manikúře. Pokud se tedy nebojíte vytvářet nejrůznější nehtové kreace, můžete si nehty ozdobit drobnými kresbami nebo samolepkami. Základem je vždy perfektně udělaná manikúra. Pak stačí nehty ozdobit jednoduchými tečkami a máte hotovo.  

Lesk a třpyt

I když nás v příštím roce příliš společenských akcí zřejmě nečeká, rozhodně to neznamená, že bychom si do života nemohli vnést nějaký ten lesk a třpyt. Právě naopak. Metalické a blyštivé nehty dokonale rozzáří pochmurné zimní období i oživí každý letní outfit. 

Neutrální tóny a přirozenost

Není nic krásnějšího než dokonale upravené nehty. Takové pak stačí jednoduše přetřít neutrálním lakem a dokonalá manikúra je na světě. Vsadit můžete například na elegantní světle růžový, béžový nebo dokonce i bílý lak na nehty.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články