Jak by měl vypadat váš nový miláček?

Jak by měl vypadat váš nový miláček?
Zdroj: Volkswagen

Doby, kdy všichni jezdili stejným autem, protože jiné značky prostě nebyly, jsou nenávratně pryč. Díkybohu. Využijte toho, že auto se může stát nejen dopravním prostředkem, pomocníkem, který šetří čas, ale zároveň i doplňkem, vyjadřujícím vaši osobnost.

Speciální projekt
Speciální projekt 28. 04. 2022 07:30

Nacházíte se právě ve fázi úvah nad novým autem? Nebo už jste rozhodnutá, ale marně hledáte to pravé? Přestaňte s tím! To, co hledáte, se jmenuje Taigo - první SUV kupé značky Volkswagen! Nadchne vás tím, co umí, i jak vypadá.

Silueta na prvním místě

Taigo je sexy, ale nepodceňujte ani jeho šikovnost! Designérům velmi záleželo na tom, aby mělo krásnou siluetu, a to z každého úhlu, a zároveň zůstalo praktické. Jde o lifestylový model, který oceníte ve všedních dnech, i volných chvílích. Jeho výbava, možnosti a praktické funkce vás rozhodně nenechají chladnými.Taigem prostě zazáříte.

Vylaďte se!

Volkswagen

Muži se ženám občas posmívají, že u auta řeší v první řadě barvu. Obecná pravda to bezpochyby není, ale i kdyby, copak na odstínu karoserie vážně vůbec nezáleží? Novinka od Volkswagenu nabízí hned osm barev – dva nemetalické odstíny, pět metalických a jeden lak s perleťovým efektem. Všechny barvy s výjimkou odstínu „Deep Black“ lze navíc na přání možné kombinovat s kontrastní černou střechou v rámci „Roof Pack“.

Přát si můžete také „Digital Cockpit Pro“ s 10,25 displejem, který je maximálně přehledný a ovládání je velmi intuitivní.

A tím nekončíme. Vyladit si své Taigo můžete opravdu k dokonalosti. Sníte o prosklené střeše, ale připadá vám jako zbytečný luxus? Proč ho ale nemít! Právě velké panoramatické výklopné a posuvné střešní okno si můžete u Taiga dopřát a užívat si teplé dny s vánkem ve vlasech!

Pokud vám doma neprojde panoramatické okno, tak rozhodně trvejte na audiosystému „beats“ s šesti reproduktory a hlasovém ovládání. Stačí říct „Ahoj Volkswagen a Taigo splní každé přání.

A co převodovky? Můžete mít manuální 5- nebo 6stuňovou, případně automatickou 7stupňovou (DSG).

Nezapomeňte ani na drobnosti, které vám možná při výběru auta nepřipadají zásadní, ale při provozu je oceníte. Všechny verze modelu Taigo, kromě chytrých asistentů, například sjíždějí z montážní linky také s multifunkčním volantem v kůži, elektricky nastavitelnými, sklopnými a vyhřívanými vnějšími zpětnými zrcátky, elektrickým ovládáním oken vpředu i vzadu či klikami dveří a kryty vnějších zpětných zrcátek v barvě karoserie.

Bez výčitek!

Každá z nás sleduje současné trendy, které se týkají ochrany životního prostředí, recyklace a neplýtvání vůbec. Míváte-li občas výčitky, že jízdou autem dáváte zabrat právě životnímu prostředí, potěší vás, že Taigo nabízí jen hospodárné zážehové motory s nízkými emisemi.

Volkswagen

Nepůjdeme zbytečně do detailu. Spotřeba? Od krásných 5,5 l na 100 km. Motory se silou 95 – 150 koní se o vás postarají velmi slušně jak při zrychlení ve městě, tak při svižné jízdě mimo něj. A nejvyšší rychlost Taiga? V závislosti na motorizaci se s vámi tahle stylovka bude umět řítit 183 - 212 km za hodinu (doporučujeme to vyzkoušet ale až cestou do německého outletu).

Kromě toho, že je Taigo plné vychytávek, je také autem bezpečným. Vedle standardních bezpečnostních prvků se můžete spolehnout třeba na centrální boční airbag. Je schovaný v boční stěně opěradla sedadla řidiče a když nedej bože dojde k nehodě a airbag se aktivuje, rozvine se směrem ke středu vozidla. Zabrání tak kontaktu těl řidiče a spolujezdce a případnému zranění. Novinkou je i předpínač spodní části bezpečnostního pásu, který obepíná oblast pánve.

Už se těšíte, až poprvé nasednete a vyrazíte Taigem do práce, na výlet nebo na nákup? Není na co čekat, protože právě teď můžete využít akční nabídku Taigo CHYTŘE a nového člena rodiny pořídit už za 5999 Kč měsíčně.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články