Ví váš muž, co vám doopravdy chybí? Nebojte se diktovat si vlastní trendy!

Ví váš muž, co vám doopravdy chybí? Nebojte se diktovat si vlastní trendy!
Zdroj: Volkswagen

Aby se s ním dobře parkovalo! Aby mělo velký kufr! Aby měl všemožné vychytávky, bez kterých snad už v dnešní době ani auto není autem. No a nebojme se to přiznat! Aby dobře vypadalo! Vyberte si nové auto tak, aby vám perfektně sedělo a splňovalo absolutně vše, co od něj čekáte! Protože na vymazlený vůz přece nemají monopol jen muži a vy nejlépe víte, co vám v autě chybí!

Speciální projekt
Speciální projekt 21. 04. 2022 08:00

Ať už kvůli práci trávíte za volantem hromady času nebo vůz používáte k vyloženě praktickým záležitostem, jako jsou nákupy, nezbytné vyřizování po městě či rozvážení dětí na kroužky, věřte, že nový Volkswagen Taigo je to pravé. Nabízí totiž právě to, co žena v dnešní uspěchané době potřebuje. Tohle první SUV kupé značky Volkswagen na sebe místo vás přebere spoustu práce a vy se nemusíte při řízení vůbec stresovat.

V autě nikdy nebudete sama!

Pamatujete ještě na doby, kdy nám za volantem zazvonil telefon a zvednout ho bylo nemožné, pokud jste nechtěly riskovat nehodu či pokutu? Taigo je plně digitální a vždy on-line. Takže už žádné zamotané kabely okolo řadící páky! Zrovna tak nabíjení probíhá bezdrátově. Technologicky je prostě Taigo na špici. Navíc za volantem nikdy nebudete osamělé, k ruce budete mít totiž partu asistentů.

Například Travel Assist dokonce umožňuje částečně automatizovanou jízdu, konkrétně pomáhá s řízením a brzděním v závislosti na profilu trasy a dokonce za vás sleduje dopravní předpisy. „Front Assist“ včetně funkce nouzového brzdění City hlídá nebezpečné situace před vámi. „Lane Assist“ vás podrží v tom správném jízdním pruhua „Side Assist“ za vás pohlídá prostor kolem vozu při předjíždění nebo odbočování. A adaptivní tempomat udržuje nastavenou rychlost s ohledem na provoz kolem vás.

Volkswagen

A pozor! Přiznejte se, sedáte někdy za volant unavené a s obavami, jak jízdu zvládnete? I s tím vám může Taigo pomoci. Systém totiž umí rozpoznat, že jste zralá na odpočinek a dá vám to také patřičně najevo, a to akustickým signálem po dobu pěti sekund a vizuálním doporučením přestávky k odpočinku. No řekněte, pozná vaše auto, jak se cítíte a nabídne vám kávu?

Pohodlí a hoooodně místa

Život vám bezpochyby vylepší a usnadní i další vychytávka. Keyless, tedy bezklíčové odemykání a startování, kdy stačí mít klíč jen v kabelce a auto se samo odemkne ve chvíli, kdy se k němu přiblížíte, oceníme všechny. Protože kombinace – plné ruce – klíč od auta na dně nacpané kabelky – je vážně smrtelná.

Za povšimnutí stojí i chytrá světla IQ Light, která si Taigo „vypůjčilo“ od svých značkových sourozenců jako je třeba Touareg nebo Passat. Díky LED světlům v noci vidíte jako ve dne, ale přitom neoslňujete řidiče jedoucí proti vám. No a podsvícené kliky nejen dobře vypadají, ale hlavně jsou skvěle praktické ve tmě. Co je v dnešní době neméně důležité, je úsporná jízda a snížení dopadu na životní prostředí. Všechny přece potěší hospodárné motory s nízkými emisemi CO2…

Volkswagen

Abychom se mohli soustředit na cestu, je třeba se v autě pohodlně usadit. Novinka od Volkswagenu tohle umožňuje na jedničku. Další předností Taiga je totiž vyšší poloha sedadel, díky kterým máte dobrý výhled z vozu. A že v kupé nebude místo na zadních sedačkách? Chyba, v Taigu rozhodně je a ještě nabídne opravdu prostorný kufr. „Nacpete“ do něj vše, co k práci nebo času s rodinou potřebujete.

Dopřejte si kapku extravagance…

Volkswagen

Tenhle sportovní crossover se siluetou kupé si samozřejmě můžete vyladit podle svého a možnosti jsou opravdu nepřeberné. Protože přece i auto je naší vizitkou. Co třeba Roof Pack s černě lakovanou střechou, designový Black Style paket, LED podsvícení mezi světlomety? Rozmanitá nabídka designových prvků, barev a možností výbavy je samozřejmostí. Možná jste při výběru účesu, make-upu a oblečení lehce konzervativní, tak se odvažte alespoň při výběru auta!

Nyní už přesně víte, co byste ráda ve svém novém miláčkovi. A kolik to může stát? Třeba jen 5999 Kč měsíčně, když využijete akční nabídku Taigo CHYTŘE.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články