Jak mít všechno pod kontrolou

Jak mít všechno pod kontrolou
Zdroj: Volkswagen

Většina z nás má ráda všechno pod kontrolou nebo chce mít minimálně přehled. S dětmi, manžely nebo partnery se to ne vždycky daří, i když jsme v dnešní době neustále online. Někdo si to uvědomuje více a někdo méně, ale jsme. Zamýšlíte se, co byste mohly mít pod kontrolou, a to zcela bez kompromisu? Je to nové Taigo.

Speciální projekt
Speciální projekt 25. 06. 2022 08:30

Nejrůznější aplikace se staly součástí běžného života a jsme za ně rády. A teď si představte jednu další, díky které získáte přehled o svém novém Taigu. Jmenuje se We Connect.

Volkswagen

Taigo propojené s vaším světem

Nové Taigo je non stop online a díky němu můžete zavítat do služby We Connect. Ta zajistí komfortní přístup k řadě důležitých informací, stačí si apku pouze stáhnout a pomocí Volkswagen ID se přihlásit.

Tak pro představu. Plánujete cestu do práce nebo na výlet a prostě nemáte vůbec tušení, kolik máte benzínu? Poslala jste vašeho prcka do auta, aby si vzal zapomenutou tašku ze cvičení a přemýšlíte, jestli pořádně zavřel dveře? Zastavila jste v nákupním centru a doufáte, že jsou zavřená všechna okna?

Taigo budete mít díky apce We Connect plně pod dohledem. Stačí vzít váš chytrý telefon, kliknout na aplikaci a budete okamžitě vědět, jestli máte vše správně zavřené. A tu aktuální dojezdovou vzdálenost tam uvidíte taky. Včetně přehledu  čerpacích stanic, informací o cenách benzínu a otevírací době.

Co dalšího budete mít v Taigu pod kontrolou?  To parkování. Ruku na srdce, kdo z nás se občas neocitne na parkovišti a matně se snaží vybavit, kterým směrem může být vaše auto.

We Connect si to pamatuje a spolehlivě vás k němu dovede. V neposlední řadě budete mít také perfektní přehled o technickém stavu auta a včas se dozvíte, že je čas na servisní prohlídku.

Volkswagen

Taigo můžete mít pod kontrolou již od 5999 Kč měsíčně s mnoha výhodami a bez jakýchkoliv dalších starostí. Stačí se podívat na akční nabídku výhodného úvěrového financování Taigo CHYTŘE.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články