Partnera si podle svého gusta nesestavíte. Auto ale můžete!

Partnera si podle svého gusta nesestavíte. Auto ale můžete!
Zdroj: Volkswagen

Na pracovní cestu za město, schůzku do přeplněného centra, do školy, na nákup, na výlet. Zkuste se na chvíli zastavit a zapřemýšlet, kde všude jste v uplynulém týdnu byla autem, složitě hledala místo k parkování a do kufru skládala jeden „náklad“ za druhým.

Speciální projekt
Speciální projekt 10. 05. 2022 07:30

Známe to všechny až moc dobře. Ráno rychle vypravit děti, dovézt je bezpečně do školy či školky, proměnit se v pracující ženu, potom udělat velký nákup nebo převést vše potřebné v kufru vozu tak, aby na nás potom při jeho otevření všechno nevypadlo. A k tomu krotit rozjívené, unavené a znuděné potomky. Hledáte ideální auto, které vám se vším výše jmenovaným pomůže? Už nehledejte, přináší ho Volkswagen a jmenuje se Taigo. Sestavte si ho podle svého a udělejte z vozu svého nejlepšího přítele!

Praktické i komfortní

Kabelku máte tak velkou, aby se do ní vešlo všechno, co přes den potřebujete, ale ani tak to leckdy nestačí. U Taiga vás tohle trápit nemusí. Objem zavazadlového prostoru je tak velkorysý, že sem „nacpete“ vše, co potřebujete. Kufr má totiž pozoruhodný objem 438 litrů. Nákup, batohy ze školy i ty na sportovní kroužky, koloběžky, kufry na prodloužený víkend… Co všechno denně do kufru skládáte vy?

Volkswagen

Ani při plně naloženém zavazadlovém prostoru se ale nemusíte bát, že na úkor objemného kufru vás bude zlobit nedostatek místa k sezení. Navzdory své subtilní siluetě ve stylu kupé totiž Taigo nabízí dostatečný prostor na zadních sedadlech. Navíc se chlubí jejich vyšší polohou a dobrým výhledem z vozu. Auto je tak nejen praktické, ale i komfortní. A tak se na zadních sedadlech může pohodlně usadit nejen dítě, ale i dospělák a pořád mu zbude dost dostat místa pro kolena a nohy.

Mrňata v bezpečí, puberťáci zabavení

Vozit děti v autě je sice praktické, ale také zodpovědné, protože co cennějšího v životě máme? Auto má pochopitelně přípravu pro dětskou sedačku s izofixem. Mimochodem za tímhle systémem stojí přímo značka Volkswagen, která se před čtvrtstoletím spojila s výrobcem dětských autosedaček a společně vyvinuli právě bezpečnostní systém pro převoz dětí ISOFIX. Poprvé se ISOFIX objevil v modelu Golf čtvrté generace.

Volkswagen

Taigo excelovalo i v renomovaných testech bezpečnosti Euro NCAP (European New Car Assessment Programme). Podrobeno bylo testům s vynikajícími výsledky ve všech čtyřech zkoumaných oblastech, ať se jedná o ochranu dospělých cestujících, dětí a nechráněných účastníků silničního provozu, nebo o asistenční systémy v sériové výbavě. Taigo si vysloužilo maximální možné hodnocení, pět hvězd!

V autě pochopitelně vozíme i starší děti a co si budeme nalhávat, s těmi je občas těžší pořízení než s těmi malými. Nudí se, protestují, potřebují zabavit. A v tom Taigo exceluje. Protože kdy naposledy jste svého puberťáka viděli bez mobilu v ruce? Tak je na cestách nechte žít v jejich online světě.

Nové Taigo se chlubí řadou digitálních funkcí, každý teenager bez pochyb ocení hned dvě USB-C v stupy, protože co kdyby mu po cestě klekla baterka? A nebo je můžete pohodlně nechat využívat aplikace z vašeho chytrého telefonu. Díky rozhraní App-Connect je to nyní jednodušší než kdykoli v minulosti. Vaše ratolesti mohou vybírat hudbu, podcasty nebo pustit audioknihu. App-Connect totiž funguje bezdrátově a s vaším infotainmentem ve voze se propojí ihned po nasednutí. Pokud telefon nezůstane v rukou vašich dětí, tak ho můžete odložit do odkládací přihrádky, kde se bude bezdrátově dobíjet.

Volkswagen

Možná máte dojem, že Taigo není vzhledem ke všem výše jmenovaným vychytávkám ve vašich finančních možnostech, opak je však pravdou. Využijte akční nabídku Taigo CHYTŘE a měsíčně vás nové auto a pomocník v jednom přijde třeba jen na 5999 Kč měsíčně.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články