Ukažte se v tom nejlepším světle

Ukažte se v tom nejlepším světle
Zdroj: Volkswagen

Některé z nás sednou do auta v kteroukoliv denní či noční hodinu, v dešti, krupobití i sněžení a bez zaváhání jedou. Jiné řidičky ale mají z nočního řízení obavy. Šero, tma, nepřehledná viditelnost. Patříte k druhé skupině řidiček? Na svůj strach už nemusíte být samy.

Speciální projekt
Speciální projekt 21. 06. 2022 07:30

Kvalitní bezpečnostní prvky, dobrý motor, asistenti, které k současným autům prostě patří. Napadá vás ještě něco, bez čeho si nové auto neumíte představit? Nezapomínejte při výběru ani na kvalitní osvětlení. Nový Volkswagen Taigo na tohle myslí v každém ohledu.

Taigo je na první pohled moderní crossover. Designéři si dali záležet na tom, aby auto zaujalo nejen svou karoserií, ale i kvalitním a stylovým LED osvětlením.

Volkswagen

Taigo nabízí již v základní výbavě kvalitní LED světlomety, ale pořídit si můžete i chytřejší IQ. LIGHT LED Matrix světlomety, které využívají technologii vozů vyšších tříd. Nikdo přece nemá rád řidiče, kteří oslňují ostatní. Taigo umí pomocí kamery zachytit jak protijedoucí, tak i vpředu jedoucí vozy a řídit si samostatně jednotlivé LED segmenty. V praxi to znamená, že dálková světla můžete mít pořád zapnutá, ale Taigo si samo pohlídá, kdy a kterým směrem je ztlumí. Vy však pořád úžasně uvidíte vše, co potřebujete.

Sexy pohled si každý zapamatuje

Designovým detailem, který sluší IQ.LIGHT LED Matrix světlometům je LED světelná lišta, která vede přes celou čelní partii až k logu Volkswagen a vytvářejí tak působivou světelnou signaturu. S Taigem budete nezapomenutelná a nepřehlédnutelná.

Cítit se příjemně

Součástí sériové výbavy Taiga pro linie Style a R-Line je ambientní osvětlení v bílé barvě. Díky tomu se budete vy i vaši cestující cítit pohodlně a útulně. Nemusíte se obávat, že budete nadměrně namáhat své oči, které při řízení v šeru a tmě potřebujete mít opravdu plně soustředěné. Pokud v Taigu cestujete jako spolujezdci a jste vášnivými čtenáři, potěší vás LED čtecí lampičky, které jsou vpředu i vzadu.

Světelná mozaika Taigo

Volkswagen

Každá žena chce na své okolí zapůsobit – elegantním vzhledem, originálními doplňky a teď také… Světelnou projekcí! Tu totiž nové Taigo nabízí.

Znáte ty chvíle, kdy přicházíte k autu, skoro nic nevidíte a tak raději volíte taktiku „krok sun krok“? Tady Taigo také pomůže, umí posvítit na povrch vozovky vedle automobilu. Rozzáří nástupní prostor a prostřednictvím funkcí Leaving home a Coming home také okolí vozu.

Taigo, kterým v dobrém slova smyslu oslníte své okolí, si můžete užívat již od 5999 Kč měsíčně s mnoha výhodami a bez jakýchkoliv dalších starostí. Stačí se podívat na akční nabídku výhodného úvěrového financování Taigo CHYTŘE.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články