Móda z premiéry Super Mario Bros. ve filmu: Kino ovládly děti. Quentin Kokta v tematickém triku, Pecháčková vyfikla sestru

Móda z premiéry Super Mario Bros. ve filmu: Kino ovládly děti. Quentin Kokta v tematickém triku, Pecháčková vyfikla sestru
Zdroj: Renata Bušková/koláž Lifee
Michaela Tomešová a Martin Písařík jsou dlouholetí přátelé. Do kina společně vyvedli hned pět dětí.Michaela Tomešová se synem Kristiánem a jeho kamarádkou Emmou. Druhý syn Jonáš se v tomto případě fotit odmítal.Michaela Tomešová překvapila vtipnou kabelkou s motivem Fridy Kahlo.Martin Písařík se svými dvěma syny, starším Patrikem a mladším Markem. + 9 fotek+ 10 fotek

Do kin přichází animovaný hit Super Mario Bros. ve filmu a jeho premiéru si pochopitelně nenechaly ujít známé osobnosti se svými potomky. Syny vyvedl do kina herec Martin Písařík (43), který zde natrefil na kamarádku Michaelu Tomešovou (31), nechyběla ani Ornella Koktová (30) se synem Quentinem (10) nebo hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková (19), která se pro změnu pochlubila mladší sestrou.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 06. 04. 2023 10:05

Animovaná pohádka o bratrech, instalatérech Mariovi a Luigim, je americkým hitem už desítky let a mnozí dospělí na ní vyrostli. Teď přichází do kin ve zbrusu novém kabátku a není divu, že láká všechny generace filmových fanoušků.

Písařík s Tomešovou se zapotili s pěti dětmi

Nejvýraznější partičku tvořili na slavnostní premiéře Martin Písařík s Michaelou Tomešovou, kteří na sebe v kině zřejmě narazili náhodou, ale jelikož se jejich rodiny dlouhé roky přátelí, rozhodli se pro tentokrát spojit síly. Postarat se totiž museli hned o pět dětí. Tomešová přišla do kina se syny Kristiánem (6) a Jonášem (4), kteří se stylově sladili prostřednictvím hravých dětských svetrů.

Společnost jim dělala ještě kamarádka Emma v džínách s Tlapkovu patrolou. Kristoš si s sebou vzal do kina holku na rande. A já měla alespoň půjčenou holčičku," vysvětluje herečka na svém Instagramu.

Její kolega a kamarád Martin Písařík zase přivedl oba své syny Marka (5) a Patrika (8). Kluci dali na rozdíl od Tomešových přednost mezi dětmi oblíbeným mikinám, jež doplnili klasickými denimovými kalhotami bez obrázků. „Bylo to bezva! Zúčtoval jsem se svým dětstvím. Mário má můj hlas," pochlubil se Martin, který se věnuje dabingu a legendární animované postavičce vdechl český jazyk, aby jí děti rozuměly. Podle všeho je touto příležitostí nadšený.

Ornella s Quentinem, Pecháčková se sestrou

Pohádku si nenechala ujít ani trojnásobná máma Ornella Koktová, která do kina vyvedla nejstaršího syna Quentina v tematickém tričku s motivem Super Maria. Mezi dalšími slavnými rodiči se objevil moderátor Vlasta Korec (50) se synem Vlastíkem (11), herečka Vlastina Svátková (41) s nejmladším synem Matyášem (5) nebo DJ Lucca (44) se syny Františkem (9) a Michalem (12).

Překvapením byla hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková, která vlastní děti ještě nemá, ale filmovou premiérou udělala radost mladší sestře Nikole (11), která by se prý po vzoru sestry ráda stala herečkou. Na premiéře předvedla svěží dívčí styl složený z růžové mikiny s bílými nápisy dokonale sladěné s kotníčkovými šněrovacími botami. Komplet pak doplnila šedými skinny džínami.

Jak to dětem i jejich rodičům na premiéře slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články