Módní inspirace pro ženy 70+: Herečka Sigourney Weaver si libuje v kalhotových kostýmcích

Módní inspirace pro ženy 70+: Herečka Sigourney Weaver si libuje v kalhotových kostýmcích
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Na slavnostní ceremoniál v New Yorku, kam nedávno doprovodila svého hereckého kolegu z Avatara Stephena Langa, dorazila Sigourney v nepřehlédnutelném elegantním růžovém kostýmku a doslova zářila.Premiéru filmu Avatar zčásti strávila herečka v neodolatelném kalhotovém kostýmu s prvky smokingu značky Alexander McQueen s nápadným štrasovým zdobením.Letošní oscarová afterpárty a Sigourney opět v kalhotách. Tentokrát v ryze společenské variantě kalhotového kostýmu, který oživily detaily v podobě bohatého fiží na šifonové blůze s plisé.Také další z jejích kalhotových outfitů razí temné barvy. Tentokrát v podání kovovými prvky zdobeného obleku.+ 17 fotek+ 18 fotek

Věk je jen číslo. Živoucím důkazem budiž herečka Sigourney Weaver, která sice už před třemi lety oslavila 70. narozeniny, styl a šarm však rozhodně neztrácí. Na co sází při odívání a v čem si doslova libuje? Vypadá to, že jedním z jejích nejoblíbenějších outfitů je dokonale střižený kalhotový kostým. Vynesla jich za poslední dobu celou řadu a jeden je zajímavější než druhý.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 18. 05. 2023 18:00

Hollywoodská hvězda, kterou proslavila především role seržantky Ellen Ripley ve sci-fi trháku Vetřelec, naposled významně zazářila ve veleúspěšné sérii filmů Avatar režiséra Jamese Camerona. V soukromí i na červeném koberci ale razí o poznání elegantnější styl než ženy, jež ztělesňuje.

Nedávno před objektivy novinářů dorazila v úchvatném růžovém kalhotovém kostýmku, mezi ostatními hosty jen zářila a jasně dokazovala, že věk je jenom číslo. Jak je vidět i z dalších obrázků představujících její jedinečný styl, herecká legenda si nedovede odpustit kalhotové kostýmy ve všech podobách a umí je nosit se šarmem a grácií, ať už jde o ležérní varianty, či okázalou večerní podívanou.

Sigourney si libuje v pánském stylu s ryze ženskými prvky

Outfit inspirovaný pánským šatníkem Sigourney zjevně nerada odkládá i v soukromí. Nejnovější kreaci v trendy oranžovém odstínu předvedla před pár dny v ulicích New Yorku a můžeme jen konstatovat, že i po sedmdesátce může být žena neuvěřitelně šik.

Výrazně zbarvený kostýmek doladila nepostradatelnými slunečními brýlemi větších rozměrů, nechyběly superpohodlné a také právě superoblíbené mokasíny, které patří k nejnadčasovějším trendům a nyní slaví jeden ze svých velkolepých návratů.

Mladistvý look podtrhla herečka také volbou kabelky. Místo té klasické totiž už poněkolikáté zvolila praktickou ledvinku, které - nošené přes rameno - patří k výrazným prvkům současnosti.

Hvězda ve světlech ramp i na newyorském chodníku

Jak je zřejmé, šatník nestárnoucí Sigourney Weaver je kalhotovým variacím víc než nakloněn. Herečka se nebojí sáhnout po nápadných materiálech, jako žakáru nebo lesklém taftu, ani výrazných vzorech a odstínech. Libuje si i v kombinaci odlišných textilií a vzorů, daří se jí skloubit nápadný brokátový motiv s klasickou kostkou a vedle toho jí neuniká ani smysl pro vyladěné monochromatické kombinace tón v tónu, které prezentuje s neuvěřitelnou lehkostí.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články