Myslete na kvalitu: Výrobky, které prostě musíte mít!

Partner, který byl podváděný, potřebuje znovu získat sebedůvěru. K tomu pomůže láska, rodina, přátelé a aktivity přinášející radost. Nevyplatí se pátrat po detailech nevěry. Jenom prohlubují bolest.
Zdroj: Unsplash.com

V dnešní době, kdy máme všeho na výběr hojnost, je ještě více než dřív důležité, abyste dbali na kvalitu. Ne vždy je to nejdražší nejlepší, nehleďte tedy na cenu, ale na složení, zkušenosti známých či nezávislé recenze, které vám o produktu vypoví nejvíc.

Speciální projekt
Speciální projekt 30. 07. 2020 12:33

Zdravé a pevné vlasy jsou ukázkou kvalitního přípravku a správné péče. Vitální a zdravé tělo je důkazem toho, že vaše životospráva je taková, jaká by měla být. A úsměv na rtech zase ukazuje, že jste prožili tu nejluxusnější dovolenou, na kterou budete dlouho vzpomínat.

Zapomeňte na přeslazené limonády

Albert

V létě je více než jindy důležité dodržovat pitný režim. To ale neznamená, že bychom měli denně vypít litry sladkých limonád nebo alkoholických koktejlů. Vyzkoušejte třeba skvělý a osvěžující zelený čaj s malinou a agávovým sirupem od Nature's Promise, který neobsahuje žádná umělá barviva, aromata, přidané látky ani emulgátory a seženete ho v Albertu. Navíc skvěle chutná, osvěžuje a po jeho konzumaci budete plni energie na celý den.

Dopřejte si dlouhý život

www.svetmineralu.cz

Jste milovníkem originality, minerálů a stylových dekorací, které mají hlubší význam? Pak se spokojte jen s tím nejlepším! Na eshopu Svět minerálů se podívejte do sekce Pro náročné, kde najdete celou sbírku nejrůznějších skvostů, které nemohou ve vaší domácnosti chybět. Skvělou volbou je například zkamenělé dřevo. Jedná se o velký kus fosílie ohromného stáří, která se umístí v místnosti pro prodloužení délky života.

Vychutnejte si luxusní selské menu

BigZoom

Pokud by se na pražský luxusní čtyřhvězdičkový hotel Selský dvůr podívali sedláci a selky z dob minulých, nevěřili by vlastním očím. Takovou krásu na svém statku tehdy nikdo neviděl, jenže nyní je 21. století a poměry se změnily. Vy si tak můžete v jednom z nejkvalitnějších hotelů nacházejícím se v  historickém a památkově chráněném objektu v Hostivaři užít skvělý čas. Svým hostům totiž nabízí širokou škálu služeb od vynikající kuchyně až po moderní wellness procedury, tudíž budete s výběrem jistě spokojeni. Spoustu dalších nabídek luxusních hotelů naleznete na webu BigZoom.

V kanceláři myslete na své zdraví

www.armor.cz

Možná by vás ani nenapadlo, kolik potenciálních nebezpečí skrývá vaše kancelář. Jedním z nich mohou být i nekvalitní tonery. Jde většinou o alternativní tonery, které k nám přichází z Číny a je alarmující, že se jich v Čechách ročně prodá kolem čtyř miliónů. „Nekvalitní kazety jsou vyráběné z levných a někdy i nebezpečných součástek. Navíc se nedají renovovat ani recyklovat. Jakmile jsou vypotřebované, končí na skládkách nebo ve spalovnách. Uživatelé si nikdy nemohou být jistí tím, jaký dopad má jejich používání na zdraví všech, kdo s nimi zacházejí,“ říká Jan Máraobchodní ředitel společnosti Armor, která nabízí kvalitní renovované kazety a dodává: „Renovace kazety znamená, že zachováme původní plastové tělo, odsajeme z něj zbytky tonerového prachu a vyměníme opotřebované součástky. Kazetu pak znova plníme a je připravená k dalšímu použití. Tonery, které jsou na konci své životnosti, recyklujeme. Rozebereme je na jednotlivé materiály ty pak slouží jako vstup do výroby dalších věcí, třeba kancelářského vybavení.“

Stav vlasů prozradí hodně

Pantene

U šampónů na vlasy dbejte na kvalitu obzvlášť, přece nechcete vypadat jako čarodějnice s roztřepenými konečky nebo mít dokonce hlavu plnou lupů. Naším tipem je Pantene šampón 3v1 Intensive Repair. Jde o šampón, balzám a masku na vlasy v jednom. Prvním krokem vlasy umyjeme, druhým usnadníme jejich rozčesávání a třetím ošetřujeme. Dodává vlasům také aktivní vyživující látky Pro-V. Okamžitě odstraňuje známky poškození, jako je lámavost a nedostatek hebkosti a lesku. Navíc, při koupi jakéhokoli produktu Pantene v hypermarketu Globus do 2. září automaticky přispějete 10 Kč na projekt Silná a krásná, díky kterému budou vyrobeny paruky na míru pro onkologicky nemocné pacientky.

Mějte doma stále vitálního muže

ProMan

Pokud vám přijde, že to s vaším partnerem jde z kopce, na nic nečekejte a kupte mu doplněk stravy jménem ProMan Plus. Jde o vysoce kvalitní, přírodní produkt z Norska. Dvanáct pečlivě vybraných ingrediencí pracuje v per­fektní součinnosti pro dosažení maximálního efektu. Zvyšují u mužů celkovou výkonnost, smyslnost a dodávají jim energii. Všechny ingredience jsou pečlivě vybírány a komponovány na základě znalostí expertů a zdokumentovaných výzkumů.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články