Nejlepší letní looky španělské královny Letizie: Boduje volánovými blůzami, květovanými šaty i milovanými espadrilkami

5 nejlepších letních looků královny Letizie: Boduje volánovými blůzami, květovanými šaty i milovanými espadrilkami
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Královna Letizia patří mezi nejlépe oblékané ženy světa, a protože většinu roku tráví v zemi s velmi teplým klimatem, dotáhla k dokonalosti i odívání pro horké měsíce. To se teď nám, ženám ze střední Evropy, může hodit jako inspirace. První vybroušený letní outfit předvedla Letizia na květnovém biřmování mladší dcery Sofie, kam vynesla růžovou blůzu a krémové kalhoty Boss a espadrilky Macarena.Outfit dotáhla k dokonalosti bílou koženou kabelkou značky Furla.Na květnovou recepci v Buckinghamském paláci dorazila Letizia v zelených midi šatech od britské návrhářky Victorie Beckham (23,5 tisíce Kč), námořnicky modrých lodičkách Nina Ricci a se stejně barevným psaníčkem Magrit.V dubnu v Córdobě vynesla Letizia květované šaty Cayro, model Violeta. Doplnila je svítivě růžovými lodičkami a psaníčkem Magrit.+ 3 fotky+ 4 fotky

Stejně jako Velká Británie našla svou módní ikonu v Kate Middleton (41), Španělé mají královnu Letizii (50). Manželka krále Filipa VI. (55) ale neurčuje trendy jen na Pyrenejském poloostrově, jejím nezaměnitelným elegantním a ženským stylem se můžete inspirovat i vy. Vybrali jsme pro vás pět outfitů jako stvořených (nejen) pro letošní léto.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 15. 06. 2023 08:00

Královna Letizia patří už léta k nejlépe oblékaným ženám Evropy a dokázala to také outfitem, který zvolila pro květnové biřmování mladší dcery Sofie. Celá rodina se stylově sladila do růžové, přičemž Letizia sáhla po blůzce této barvy s volánovými rukávy a doplnila ji krémovými kalhotami s vysokým pasem značky Boss. Celý look pak dotáhla k dokonalosti bílými espadrilkami, které jsou bezpochyby nejoblíbenějším druhem obuvi španělské královny.

Svěží kombinace blůzky s kalhotami a espadrilkami

Že si Letizia v outfitech tohoto druhu doslova libuje, dokládá i fotografie z června předloňského roku. Na tehdejší návštěvu studentské koleje v Madridu vynesla černo-bílou květovanou blůzku, bílé kalhoty s hnědým páskem a opět nepostradatelné espadrilky, tentokrát ozvláštněné šněrováním. Dokonalý letní outfit, ve kterém nezapadnete ani letos.

Květované retrošaty a provokativní mini

Ale nejsou to jen blůzky a elegantní kalhoty, čím Letizia oslovuje své fanynky. Potrpí si také na pečlivý výběr šatů. Z těch jako stvořených pro horké měsíce jsme pro vás vybrali květované s nádechem retra od firmy Cayro, které měla dvojnásobná maminka na sobě v dubnu letošního roku v Córdobě, a slavnostnější lahvově zelené od Victorie Beckham, jež oblékla při květnové návštěvě Buckinghamského paláce.

Pětici vybraných outfitů uzavírají až pozoruhodně odvážné košilové minišaty Zara. Ty oblékla Letizia loni v létě na Mallorce a z jejích odhalených královských nožek se točila hlava nejednomu přítomnému turistovi.

Všech pět letních outfitů královny Letizie si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články