Neuvěřitelná proměna Martiny Preissové: Světlejší odstín vlasů ji omladil o několik let

Neuvěřitelná proměna Martiny Preissové: Světlejší odstín vlasů ji omladil o několik let
Zdroj: Se souhlasem Hair studia Honza Kořínek, Herminapress/koláž Lifee
Martina Preissová prošla velkou vlasovou proměnou. O její vlasy se postaral kadeřník Honza Kořínek. Z fotek s dokonalými účesy působí Martina mladším dojmem. Honza Kořínek vytvořil Martině Preissové novou image. + 6 fotek+ 7 fotek

Martina Preissová před časem v rozhovoru pro magazín Lifee.cz uvedla, že zatím nehodlá jít v trendu šedivých vlasů a hodlá si je barvit určitě do padesátky. V tu chvíli ještě netušila, že projde velkou vlasovou proměnou, kterou pro ni připravil kadeřník Honza Kořínek.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 19. 01. 2023 15:03

Herečka Martina Preissová (47) se rozhodla pro větší změnu image. Radikální proměna se týkala hlavně barvy vlasů, která se z její typické havraní černé proměnila v krásný hnědý odstín.

„Musím říct, že jsem se toho docela bála. Nejsem si zcela jistá, že jsem typ na tyhlety experimenty. Ale jelikož vím, že Honza Kořínek je jeden z nejlepších u nás, tak jsem bála o maličko míň,“ uvedla oblíbená drbna ze Slunečné.

Na proměnu si musela počkat delší dobu, vzhledem k pracovním povinnostem a natáčení seriálu. „Potřebovala jsem počkat, až dotočím a nebudou mi navazovat obrazy v seriálu. Do toho Honza je taky dost vytížený, takže jsme to všechno plánovali od léta. Půl roku plánování. Celý den v kadeřnictví a pak celý den v ateliéru,“ prozradila Preissová.

Herečka se zároveň stala novou tváří vlasové kolekce, kde nechala vyniknout svou ženskost. Téměř všechny dámy milují čas strávený v péči odborníků ať už na vlasy, či pleť, ale den příprav na focení byl pro Preissovou dlouhý: „Nejhorší asi bylo vydržet celý den v kadeřnictví. Tak dlouho jsem v kuse snad neseděla ani na čtené zkoušce v Národním. Přiznám se, že vůbec nechápu ty kadeřnické procesy, to je taková alchymie. Ale asi po osmi nebo deseti hodinách bylo hotovo a já si šla lehnout. “

Samotné focení bylo pro herečku o něco jednodušší, považuje ho za součást své profese a na pózování před fotoaparátem je celkem zvyklá. Co ovšem celý proces prodlužovalo, bylo časté mytí vlasů kvůli dalším účesům: „Dvakrát nebo snad třikrát jsme ten den myli vlasy. To je samo osobě na dlouho. Ale moc mě bavilo, jak Honza Kořínek se svým týmem vymyslel různé looky. Měla jsem na hlavě snad všechno.“

Už v rozhovoru pro Lifee.cz před časem prozradila, že na šediny se zatím necítí. „Stále se barvím, protože jinak bych byla už úplně šedivá. Ale když byl lockdown, tak jsem si vlasy nechala nedobrovolně do půlky hlavy odrůst a zjistila jsem, že mám šediny nekoordinovaně rozmístěné. Díky tomu jsem se rozhodla, že do té padesátky si hodlám ještě užít brunety. 

Nutno říct, že Preissovou proměna neskutečně omladila a na všechny dokonalé účesy, které nafotila pro vlasovou kampaň, se můžete podívat do galerie. Najdete v ní i snímky z doby před proměnou.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články