Podzimní kabáty do 2000 Kč: Hitem jsou kožené a prošívané, do módy se vracejí i umělé kožichy

Podzimní kabáty do 2000 Kč: Hitem jsou kožené a prošívané, do módy se vracejí i umělé kožichy
Zdroj: Se souhlasem Erika FASHION/Koláž Lifee
Koženkový kabát. RESERVED, 1799 KčTmavě modrá dlouhá prošívaná bunda JDY. ZOOT, 1049 KčKabát s vázáním. RESERVED, 1799 KčČerný dámský dlouhý kabát. ZOOT.lab, 1649 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Podzim a kabáty zkrátka patří k sobě. Na českých e-shopech navíc aktuálně najdete kousky, za které nebudete muset zaplatit víc než dva tisíce korun. Jaké svršky se budou letos nejvíce nosit?

Dana Klementová
Dana Klementová 20. 09. 2022 09:00

Díky pestrému výběru módních kousků je skutečnost, že již definitivně skončilo léto, o trochu optimističtější. Do trendy kabátů pro podzim 2022 se zaručeně zamilujete, i když třeba toto období příliš v lásce nemáte.

Návrat umělých kožichů

Velký comeback zažívají kožichy. Tedy ne pravé kožichy, ale pouze jejich napodobeniny. Právě kabáty z umělých kožíšků budou letos velkým hitem jak během podzimu, tak i během nadcházející zimy. Nejenže vás takový kabát zahřeje, ale jistě se v něm v davu neztratíte.

V módě letos zůstává i klasika v podobě dlouhých prošívaných a vlněných kabátů. Ty mají tu výhodu, že sluší všem ženám, hodí se k čemukoliv a z módy jen tak nevyjdou. Takže když do podobného kousku zainvestujete, máte jistotu, že se vám to vyplatí. 

Hitem jsou kožené kabáty

Největším hitem roku 2022 jsou ovšem kožené svršky. A nejinak tomu bude i v případě kabátů. Kožené a koženkové kabáty se budou nosit celý podzim i zimu a záleží pouze na vás, zda investujete do pravé kůže, nebo si vystačíte s její levnější variantou. 

A pokud chcete během podzimních nákupů ušetřit, podívejte se do naší fotogalerie, kde na vás čeká hned několik trendy kabátů do dvou tisíc korun.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články