Léto nekončí! Prodlužte si ho zajímavými novinkami a vychytávkami

Léto nekončí! Prodlužte si ho zajímavými novinkami a vychytávkami
Zdroj: pixabay

Polovina září je tady, takže žádný smutek, ještě máme před sebou určitě pár pěkných týdnů. No a potom… Potom si najdeme zábavu, při které nám nebude bránit venkovní počasí. Zatím si ale užívejme každý den naplno!

Speciální projekt
Speciální projekt 16. 09. 2022 10:00

Pomoci nám v tom mohou zajímavé a lákavé novinky a vychytávky. Tak si některou dopřejte a dejte si něco dobrého k pití, udělejte něco pro své zdraví a na něčem si pochutnejte.

Dokonalé osvěžení

Pepr

Teplé dny nás ještě určitě čekají, tak si je užijme. Vyzkoušejte venezuelskou lahůdku, která vám nabídne exotický zážitek díky jedinečným „botanicals“, které do ní byly použity. Gin Canaïma kombinuje 19 botanicals, přičemž jeho exotický charakter je tvořen deseti obtížně dosažitelnými botanicals, které jsou ručně sbírány v amazonském pralese. Dokonalým spojením s tímto ginem není ale další tonic, vyzkoušejte ho rozhodně s grapefruitovou sodou. Potřebovat budete 4 cl ginu Canaïma, 15 cl grapefruitové sody, šťávu ze 2 limetek, led a limetku na ozdobu. Do Highball sklenice s ledem dejte všechny tři ingredience a promíchejte.

Domácí dobrota

Svět plodů

Máte rádi švestky? Jejich sezóna už bohužel brzy skončí, to ale neznamená, že si na nich nebudete moci pochutnat i tak. Ochutnejte sušené švestky. Jsou české, sušené šetrným způsobem a mají stále úžasně sladkou chuť s kyselkavým nádechem. Jsou rozpůlené a zbavené pecek, takže stačí rozbalit a můžete hned mlsat.

Exotika k obědu

Albert

Nestíháte oběd nebo večeři? Dopřejte si něco dobrého a zdravého k tomu. A navíc něco, co si běžně nedáváte. Albert a jeho řada Fresh Bistro vám přinášejí dobré a zdravé jídlo. Salát s humusem, falafelem a edamame fazolkami je to pravé. Pochutnáte si na jemně našlehaném hummusu se šťavnatým falafelem a křupavými fazolkami Edamame. Bonusem je ručně vyrobená rajčatovo papriková omáčka se špetkou kari.

Podpora z přírody

Svět minerálů

Být podnikatelem, to je tvrdá práce, navíc v současné době, kdy vše zdražuje, a tak mají všichni, kteří „dělají sami na sebe“ starostí nad hlavu. Potřebujete pomoc přírody, která je tak mocná! Minerály vhodné pro podnikatele vám pomohou s rozhodností a sebedůvěrou, které každý, kdo podniká, potřebuje.

Vyluštěte si recept

Toprecepty

Na kuchařky od největšího českého webu Toprecepty.cz jste si už určitě zvykli. Teď si ale můžete dopřát změnu – křížovky! I když… I ty končí u vaření, po vyluštění vás totiž část receptu na dobrotu, kterou si můžete připravit. Kniha je brožovaná a má 160 stran.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články