Revoluce v nákupech: Teď si můžete objednat nákup i do nejzapadlejší vesnice

Revoluce v nákupech: Teď si můžete objednat nákup i do nejzapadlejší vesnice
Zdroj: Tesco

Jezdíte často na chatu nebo se jen bojíte pouštět rodiče či prarodiče v dnešní nejisté době nakupovat do supermarketů? Nyní už nemusíte, na trhu je totiž služba, která vám do dvou pracovních dní dopraví nákup prakticky kamkoliv.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 29. 07. 2020 09:21

To, že společnost Tesco už nějaký ten pátek nabízí službu online nákupů ve velkých městech, jste nejspíš věděli, ale už nějaký čas si můžete nákup domů objednat klidně i z nejmenšího města kdekoliv v České republice. Je to skvělá novinka pro všechny, kteří tráví léto na chatě a musí odtamtud jezdit do města nakupovat nebo pro seniory, kteří se návštěvami supermarketů zbytečně ohrožují. O tělesně postižených či maminkách na mateřské bez auta nemluvě.

Téměř 4000 produktů na jednom místě

Díky rozšíření nové služby zavedené před časem s názvem Tesco Zásilka si nyní může 10,6 milionů zákazníků snadno objednat téměř 4 000 produktů. Vybírat lze z široké nabídky trvanlivých potravin, drogérie, nápojů, potřeb pro děti a domácnost či krmiva pro domácí zvířata přes webové stránky Tesco Online nákupy. Objednávka je následně zabalená do balíku a doručena kurýrem nejpozději do dvou pracovních dnů. Služba navíc hodlá posilovat, rozšiřovat sortiment a reagovat na potřeby zákazníků

Objednat si můžete kamkoliv v České republice

Služba Tesco Zásilka je jedinečná v tom, že zákazníkům pomůže ušetřit čas tím, že přináší výběr a sortiment menší prodejny na kterékoliv místo v České republice, mimo aktuální rozvozové oblasti Tesco Online nákupy. Byla spuštěna poprvé letos v dubnu v podobě předem připraveného balíčku nezbytných trvanlivých potravin a hygienických potřeb ve snaze pomoci zákazníkům, pro které bylo obtížné a nebezpečné se v čase karantény dostat do obchodů a nakoupit si.

Tesco

Stejná cena produktu jako v klasickém Tescu

„Mezi hlavní výhody služby Tesco Zásilka patří stejná cena produktů jako v kamenných obchodech Tesco, snadné a pohodlné objednání pro každého, dostupnost v celé České republice a možnost objednat nákupy nejen sobě, ale například svým rodičům žijícím na vesnici, nemocným příbuzným či jako dárek přátelům, které nemůžete navštívit,“ vysvětluje Patrik Dojčinovič, výkonný ředitel Tesco pro ČR.

Doručení Zásilky je zpoplatněné fixní částkou 99 Kč. Jedinou podmínkou je velikost a hmotnost nákupu. Produkty se musí vejít do krabice o rozměrech 54 x 34 x 22 cm. Maximální hmotnost nákupu může být 80 kg (1 krabice může vážit maximálně 15 kg).

Související články

Další články