Máte rádi originalitu? Vstupte do klubů pánů z Ponožkovic

Máte rádi originalitu? Vstupte do klubů pánů z Ponožkovic
Zdroj: www.ponozkovice.cz

Vyšlápnout si do ulic v barevných ponožkách? Zcela určitě ano! Ale v těch kvalitních. Klub Pánů z Ponožkovic se už léta stará o blaho českých mužů a zajišťuje jim pravidelnou obměnu pánského podvozku. Víte, jak to dělá? Pravidelně posílá každý měsíc svým členům nový pestrobarevný ponožkový pár a těm odvážnějším i barevně sladěné trenýrky. Vše přímo do poštovní schránky.

Speciální projekt
Speciální projekt 17. 06. 2020 08:00

Členství v Klubu jako dárek

Není nad originalitu a ženskou rafinovanost zároveň. Proč, ptáte se? Tímto dárkem potěšíte muže hned několikrát. Poprvé při darování členství v ručně vyráběné krabičce v pánském stylu s možným věnováním či vzkazem, a pak znovu každý další měsíc při objevování ponožkového překvapení v poštovní schránce. Vzhled každého nového páru je totiž do poslední chvíle přísně tajen, a tak členové vůbec netuší, jaká barevná kombinace daný měsíc dorazí.

www.ponozkovice.cz

Barevně sladěné trenýrky

Ano. Pro odvážnější jedince je tu několikrát do roka Operace trenýrky. Každý člen, který chce žít na plno a užívat si tak všech klubových benefitů, si ve vybraných měsících může objednat ke svým ponožkám stejně sladěné spodní prádlo. Tutu hravou variantu v poslední době volí překvapivě velká část členské základny. Radost tak dělají nejen sobě, ale především svým drahým polovičkám, které bývají často doslova šokovány a inspirovány zároveň.

www.ponozkovice.cz

Máte jich doma víc?

Pro pobavení a sladění pánského domácího publika, v sestavě otec a syn, má Klub novinku. V určitých měsících je možné objednat barevně ladící ponožky pro toho velkého i toho malého. K pánskému odění nohou lze jednoduše zvolit doprovodný pár či páry v libovolné dětské velikosti. Rozbalování ponožkových zásilek se tak může stát radostným zážitkem pro celou rodinu.

Co všechno vydrží?

Ponožky z Ponožkovic jsou k neroztrhání! V Klubu se dbá na vysokou kvalitu a vše se plete výhradně v Česku, na Třebíčsku. Šuplíky členů jsou díky tomu dlouhé měsíce i roky plné a shánět něco jiného někde jinde by bylo pouhým mrháním času i energie. Základem každé ponožky je příjemná bavlna. A možná by Vás mohlo zajímat, že úpletem prochází elastická vlákna dodávající pružnost a pevná vlákna proti prodření. A teď si představte, že v jedné ponožce je těchto vláken skoro půl kilometru!

Někam patřit

Bez nadsázky lze říci, že většina členů Klubu Pánů z Ponožkovic tvoří komunitu a mají mnoho společného. Rádi cestují, rádi se v ponožkách fotí a mají pořádný smysl pro humor. Klub si jich velmi váží a jejich ponožkové zážitky moc rád sdílí na svém webu. Celý svět tak může vidět tu pestrost a rozmanitost.

www.ponozkovice.cz

Pro inspiraci, dobrou náladu či objednávku členství třeba jako dárku nahlédněte do Klubu.

Sledujte i sociální sítě: https://www.instagram.com/ponozkovice/ a https://www.facebook.com/ponozkovice/

Nebo mrkněte na video, jak začít den:

O Klubu Pánů z Ponožkovic

Klub byl založen v roce 2014. Ponožkový exemplář, který členové Klubu každý měsíc obdrží, je vždy nový, neopakující se a jeho vzhled je do poslední chvíle tajen. Členství si můžete pořídit na 3, 6 či 12 měsíců. Cena za 3 měsíční členství je 650 korun. Klub si zakládá na tom, že všechny jeho produkty jsou vyráběny přímo v ČR.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články