Stylové teplákové soupravy pro kluky i holky: Skvěle se hodí do přírody i do školy

Stylové teplákové soupravy pro kluky i holky: Skvěle se hodí do přírody i do školy
Zdroj: Freepik
Unisex mikina s kapucí oversized. GAP, 671 KčChlapecká sportovní souprava Puma. Decathlon, 499 KčRůžová mikina s kapucí a tepláky. ELKA LOUNGE, 1610 KčDvoudílná souprava z teplákoviny s potiskem. H&M, 849 Kč+ 13 fotek+ 14 fotek

Již dávno neplatí, že tepláková souprava je výhradně sportovním oblečením. Obzvláště vaše ratolesti mohou teplákovky nosit téměř kamkoliv. Jak vybrat takovou, ve které se vaše dítko bude cítit opravdu komfortně?

Dana Klementová
Dana Klementová 18. 08. 2022 13:30

Teplákové soupravy jsou u dětí oblíbené především pro svůj vysoký komfort, praktičnost a funkčnost. Kromě klasických teplákových setů mikin a kalhot jsou čím dál oblíbenější i soupravy mikin a teplákových šortek.

Jak vybrat dětskou teplákovou soupravu?

Při výběru dětské teplákové soupravy dbejte především na to, aby se váš potomek ve vybraném outfitu cítil komfortně. Zbytečně ho tedy nenuťte do teplákovky, která se líbí vám, ale snažte se mu naslouchat. Jen tak se totiž může cítit v daném oblečení dobře. 

Pokud je řeč o komfortu, nepodceňujte výběr vhodného materiálu. Ideálním řešením pro děti je bavlna, která pohlcuje pot, je prodyšná a velmi příjemná. Navíc je vhodná pro citlivou pokožku a alergiky. Naopak se snažte vyhnout umělým materiálům, které nebývají moc komfortní. 

Trendy teplákovky pro školní rok 2022/2023

České e-shopy aktuálně nabízejí malým zákazníkům stylové teplákové soupravy, které lze vynést do školy, na kroužek, do přírody i do města. 

Většina dětských teplákových souprav je unisexových, takže nabídka je skutečně velmi pestrá a bohatá. Jednobarevné, s potisky či v pestrých barvách. Stačí si pouze vybrat, který set se vašemu dítěti bude líbit nejvíc.  

Inspiraci na trendy teplákové sety pro kluky i holky do školy i na doma si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články