Shiloh Jolie-Pitt dojala tátu Brada tanečním videem: Já jsem ten typ, co udělá dva kroky sem, dva kroky tam, tvrdí herec

Shiloh Jolie-Pitt: Z dcery Angeliny a Brada se klube talentovaná tanečnice
Zdroj: Showpix/koláž Lifee.cz
Angelina Jolie dlouho tvrdila, že vlastní děti nechce. Měla strach z toho, že by mohly mít stejně složité dospívání jako ona. Proto první tři potomky adoptovala. Až když poznala Brada Pitta, rozhodla se to risknout. Roku 2006 se jim narodila dcera Shiloh, o dva roky později dvojčata Knox a Vivienne.Shiloh už záhy po narození naplnila Angelininy obavy, že její děti mohou mít problémy samy se sebou. Shiloh (dole uprostřed) se odmítala identifikovat jako dívka, toužila po chlapeckém účesu a oblečení. Angelina její pořadavky zprvu bagatelizovala. "Je to stejné, jako když si děti hrají na Supermana. Moje dcera si holt hraje na bráchy," omlouvala ji.Jenže málokomu vydrží hra na Supermana 12 let, tedy tak dlouho, jako se Shiloh identifikovala jako chlapec. Angelina v té době přiznala, že ji vytrvalá touha její dcery být klukem překvapila.Přesto jí nadále kupovala chlapecké šaty.
+ 5 fotek+ 6 fotek

Nečekané pocty se dostalo Shiloh Jolie-Pitt (16), možná nejsledovanější dceři Hollywoodu. Její otec, jímž není nikdo jiný než věhlasný fešák Brad Pitt (58), totiž zahlédl na YouTube video, na němž mladá dívka tancuje s kolegy z tanečního studia. A složil jí veřejnou poklonu. „Nechápu, kde se to v ní bere. Já jsem ten typ, který je rád, když udělá dva kroky dopředu a dva dozadu,“ přiznal v rozhovoru pro Entertainment Tonight.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 17. 08. 2022 16:00

Ač jeho rozvodová bitva o děti s Angelinou Jolie (47) stále není u konce, z jedné věci může mít hrdina filmu Sedm (1995) radost, a to z nejstarší biologické dcery Shiloh. Ta totiž už nějaký ten pátek navštěvuje prestižní losangeleské taneční studio Millennium Dance Complex, kde předvádí opravdu úctyhodné výkony. Vidno je to ostatně i na videu, které na YouTube umístil její trenér Hamilton Evans. Shiloh je v popředí a má tričko s nápisem The Beatles.

Po rodičích Shiloh Jolie-Pitt prý taneční talent nemá

„Jo, jo, mám slzy v očích. Je prostě nádherná,“ svěřil se Brad Pitt na losangeleské premiéře filmu Bullet Train. Po něm prý ale taneční talent nemá. Nevím, kde se to v ní bere. Já jsem ten typ, co udělá dva kroky sem, dva kroky tam. Jsem rád, když se moje děti věnují tomu, co je baví, když si najdou svoji vlastní cestu,“ vysvětluje herec.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Shiloh jolie_pitt (@shiloh_joliepitt__)

Není to poprvé, co Shiloh ukázala své pohybové nadání. V dubnu se například objevilo na síti video, v němž tancuje na song Eda Sheerana Shivers. A našli byste i další kousky.

Začátky se soukromým učitelem

Podle magazínu US Weekly jsou Brad i Angelina dceřiným talentem překvapení. „Netuší, zda se tanci chce věnovat profesionálně, ale v žádném směru na ni netlačíTancovat začínala se soukromým lektorem, pak navštěvovala menší taneční studio nedaleko rodinného sídla,“ uvedl zdroj listu.

Zda se jednou tanec stane dívčiným zdrojem obživy, je zatím ve hvězdách. Shiloh si každopádně pomalu vyšlapává vlastní cestičku mezi dospěláky. „Na učitele udělala dojem. Pokud by se tanci chtěla věnovat profesionálně, mohlo by jí to vyjít," dodává zdroj listu US Weekly.

Zdroj informací:

Us Weekly

Entertainment Tonight

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články