Tanečnice Markéta Šandová prozradila, jak pečuje o své krásné blond vlasy a co jí na nich vadí

Tanečnice Markéta Šandová prozradila, jak pečuje o své krásné blond vlasy a co jí na nich vadí
Zdroj: Showpix
Markéta Šandová je úspěšná tanečnice, kterou můžeme vídat na prknech hned několika pražských divadel.Vlasy Markéty Šandové většinu lidí fascinují. Ona sama v našem rozhovoru říká, že si na ně často nedává ani kondicionér.Markéta Šandová často nosí do společnosti zapletené vlasy. Na tvorbu složitých účesů ji ale neužije.
V divadle se také seznámila se svým životním partnerem, muzikálovým zpěvákem a rockerem Petrem Kutheilem.+ 6 fotek+ 7 fotek

Tanečnice Markéta Šandová, která zanedlouho oslaví třicáté narozeniny, je díky svým dlouhým přírodním blond vlasům nepřehlédnutelná. Pokud ale za jejich krásou hledáte složité kosmetické procedury, budete zklamaní. Jak přítelkyně zpěváka Petra Kutheila webu Lifee.cz prozradila, recept na její úchvatnou hřívu je vlastně úplně jednoduchý...

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 03. 2022 11:00

„Na vlasy se nedonutím použít ani kondicionér," přiznává herečka a tanečnice Markéta Šandová, kterou muzikáloví fanoušci znají z mnoha divadelních představení. Její kvalitní a dlouhé blond vlasy každého na první pohled ohromí, proto jsme se přítelkyně zpěváka Petra Kutheila zeptali, jak se o ně stará a zda pro nás má nějaké osvědčené tipy.

Jak o své vlasy pečujete?

Dělám jen základní věci. U mě funguje, že méně je více. Navíc jsem na péči o vlasy líná a jen si je umýt pro mě znamená velký boj.

Používáte nějaké speciální produkty?

Popravdě žádné, jen běžné produkty z drogerie. Jelikož na jedno mytí padne vcelku velké množství šamponu, tak mými favority jsou velká balení s pumpičkou, ta miluju.

Máte tipy na domácí zábaly nebo jiné babské rady, jak na kvalitní vlasy?

Ne, ale ráda bych zjistila, jakým přírodním způsobem prosvětlit kořínky. Mám je odjakživa tmavší než konečky a vždy mi to vadilo. Proto si kořínky čas od času mírně prosvětlím sprejem na blond vlasy. Barvené jsem je ale neměla nikdy.

Jak často je myjete a kolik času vám zabere jejich vysoušení?

V podstatě co nejméně je potřeba, tak cca jednou za tři dny. Jelikož mám konečky sušší než kořínky, nechám konečky odpočívat a kořínky občas osvěžím suchým šampónem. Po umytí nechám vlasy co nejdéle schnout přirozeně, kořínky si ale vždy dofénuji.

Máte nějaký recept na to, jak si nechat narůst tak dlouhé a kvalitní vlasy? Nebo se za tím skrývají také dobré geny?

Vlasy mám dlouhé celý život, takže těžko odhaduji, jak rychle mi rostou. Geny jsou v tom ale určitě. Můj táta, hlavně v mládí, měl vlasy nepřehlédnutelně načechrané, dá se říci až afro.

Setkala jste se už s tím, že by vám vlasy padaly nebo měly nějaké krizové období?

Až v posledních letech jich s příchodem zimy vyčesávám více než normálně. Ale není to žádná katastrofa. Srovná se to za chvíli samo, případně to mírně uspíším kofeinovou vodou.

Jak moc jste šikovná v jejich zaplétání? Zvládnete sama i náročnější účesy?

Něco málo ano, ale přála bych si být na to trpělivější. Tolikrát už mě zaujal nějaký video tutoriál k vytvoření účesu. Vypadá vždy velmi snadně. Začnu, snažím se, ale při mé délce vlasů mi po chvíli začnou umírat ruce. Je mi horko. Končím. Vzdávám. Odcházím.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články