Domácí úprava vlasů jako od profesionála? Vsaďte na fén s ionizátorem, trojkulmu či elektrické natáčky

Domácí úprava vlasů jako od profesionála? Vsaďte na fén s ionizátorem, trojkulmu či elektrické natáčky
Zdroj: Freepik
Kulma na vlasy s křemenovým keramickým povrchem a technologií jemného proudu vzduchu Fresh Flow, který chrání vlasy i pokožku hlavy. Rowenta, 2253 KčBaByliss PRO Profesionální loknovací kulma Miracurl® téměř bez námahy sama vytvoří perfektní lokny, vlny i kudrliny během pár minut. Keramická vnitřní smyčka přístroje navíc umožňuje tvorbu hladkých a perfektních loken bez poničení vlasů. BaByliss PRO, 3699 KčS automatickou kulmou na vlasy s ionizátorem a keramicko-turmalínovým povrchem zvládne vykouzlit perfektní vlny skutečně každý. ETA, 1799 KčTrojkulma na vlasy vám pomůže k dosažení dokonale vypadajících vln, kterým dodá hladký a lesklý vzhled. Rowenta, 1299 Kč+ 8 fotek+ 9 fotek

Která žena by netoužila po dokonalém stylingu vlasů jako od profesionálních kadeřníků! Jak takové úpravy snadno docílit i v domácích podmínkách a které nejmodernější přístroje vám v tom mohou pomoci? Na to jsme se pokusili najít odpověď.

Dana Klementová
Dana Klementová 18. 03. 2022 08:00

Toužíte po nádherných vlasech, ale nebaví vás věnovat jejich stylingu dlouhé hodiny? Zkuste sáhnout po některém z moderních pomocníků. Na trhu jsou k dostání stále nové a nové přístroje na úpravu vlasů, se kterými vám styling zabere sotva několik minut, a navíc vás bude bavit

Zdravé vlasy i při pravidelné tepelné úpravě

Každodenní vysoušení a tepelné upravování vlasů může vést k jejich dehydrataci, a to obzvláště tehdy, když tepelná úprava trvá příliš dlouho a proud vzduchu nebo povrch kulmy či žehličky na vlasy je až moc horký. Takto vysušené vlasy pak mají tendenci slábnou a lámat se.

Jaké vlastnosti by tedy již dnes měli pomocníci na úpravu vlasů standardně mít, abyste si vlasy během stylingu zbytečně neničila? Dostatečný výkon, vhodný povrch, který při zahřátí nepálí, a iontovou technologii pro rychlejší vysoušení a lesklé vlasy bez známek poškození. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dyson Hair (@dysonhair)

Trendy mezi přístroji pro úpravu vlasů

Mezi vůbec nejžádanější přístroje na úpravu vlasů se v posledních letech řadí fény s ionizátorem, automatické kulmy, trojkulmy, elektrické natáčky, elektrické kartáče a samozřejmě žehličky na vlasy.

Ty vůbec nejoblíbenější a nejžádanější přístroje si můžete prohlédnout v naší fotogalerii

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články