Angelina Jolie si porodila kopii: Dcera Shiloh po ní zdědila úplně všechno. Až na dvě výjimky

Angelina Jolie si porodila kopii: Dcera Shiloh po ní zdědila úplně všechno. Až na dvě výjimky
Zdroj: Showpix
Shiloh podobu s Angelinou skutečně nezapře. Má její rty, nos i barvu očí. A samozřejmě přirozený půvab.
Brad Pitt v roce 2004. Se Shiloh má na první pohled shodný tvar brady. A když se oběma rozehraje na tváři úsměv, je jasné, po kom ho Shiloh zdědila. A to obočí... to asi také nakonec nebude mít po Angelině. 
Angelina Jolie v roce 1999, kdy jí bylo třiadvacet let, o osm víc než dnes Shiloh.
Stejné rty, stejný výraz, stejný nos. Angelina Jolie a Shiloh Jolie-Pitt příbuzenské vazby nezapřou. Na snímku se Zaharou Jolie-Pitt (vlevo), hereččinou nejstarší dcerou.+ 3 fotky+ 4 fotky

Patnáctiletá Shiloh Jolie-Pitt je jedním z nejostřeji sledovaných dětí Hollywoodu. A rozhodně právem. Po mamince Angelině Jolie (46), která uhranula miliony mužů po celém světě, totiž zdědila nevšední krásu. Z táty, blonďatého fešáka Brada Pitta (58), má v podstatě jen dvě věci. Uhodnete které?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 27. 03. 2022 14:30

Dlouho, předlouho se zdálo, že z Shiloh Jolie-Pitt roste pořádná drsňačka. Prakticky odmala se totiž oblékala jako kluk, nosila klučičí sestřih a raději si hrála se staršími bratry Maddoxem (20) a Paxem (18) než sestrou Zaharou (17). To se ale ke konci minulého roku změnilo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Shiloh Jolie Pitt (@shilohjolieofficial)

Čím je Shiloh starší, tím víc připomíná Angelinu

Po pauze zaviněné pandemií koronaviru na svět najednou vykoukla blonďatá kráska s uhrančivým pohledem. Nutno podotknout, že paf z ní byli nejen věrní fanoušci, ale i lidé po celém světě, kteří se hned začali dohadovat, komu z rodičů je holčička podobnější. "Je nádherná, dokonalý mix mámy a táty," rozplývali se.

Jenže skóre, zdá se, zdaleka tak vyrovnané není. Za všechny to vystihl jeden z diskutujících na sociálních sítích. "Čím je Shiloh starší, tím víc se podobá mámě," napsal. A my mu dáváme za pravdu.

Plné rty, jiskřivý pohled a elegantní nosík jasně patří Angelině Jolie. I barvu očí zdědila Shiloh po ní. Na Pitta tak zbyla v podstatě jen brada s rošťáckým úsměvem, kterým Shiloh ve společnosti rozhodně nešetří, a obočí. Inu, posuďte sami...

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články