Idol žen Brad Pitt: Po vysoké jel první ligu v pití, skončilo to až násilím vůči adoptivnímu synovi Maddoxovi

Nesnáze Brada Pitta: Léta nebyl střízlivý, pod vlivem napadl i svého syna Maddoxe
Zdroj: se souhlasem Nova Cinema
Seznamte se, Joe Black: Představte si, že by vám dala Smrtka možnost žít ještě několik dnů. Museli byste jí ale ukázat, jak to chodí mezi lidmi.Vtip je v tom, že se Smrtka převtělí do podoby přítele vaší dcery, který nedávno tragicky zemřel...Seznamte se, Joe Black je patrně nejdražším romantickým dramatem historie, rozpočet se vyšplhal na 90 milionů dolarů. Ve stejném roce šel do kin třeba katastrofický snímek Drtivý dopad, který stál o 15 milionů méně.Postavu Anthonyho Hopkinse měl původně hrát Gene Hackman.+ 2 fotky+ 3 fotky

Brad Pitt se dokázal prakticky z ulice vyšvihnout až mezi hollywoodské superhvězdy. Z velké části za to vděčí svému vzhledu, což dokazuje i ve filmu Seznamte se, Joe Black. Ale ani minulost tohoto sex symbolu není bez poskvrnky.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 16. 07. 2022 11:00

Seznamte se, Joe Black: Tiskový magnát Bill Parish začne před svými pětašedesátými narozeninami slýchat podivný hlas, o němž brzy zjistí, že patří samotné Smrti. Ta je totiž zvědavá na to, jak to mezi lidmi chodí. Vezme na sebe podobu mladíka, do něhož se Billova dcera Susan zamilovala. Jenže ho bohužel srazilo auto. Bill dostane nabídku, která se neodmítá - když se stane průvodcem Smrti, prodlouží mu život o několik dní. Na drama Seznamte se, Joe Black se můžete podívat dnes ve 20:00 na Nova Cinema.

Těžké začátky Brada Pitta

Většina celebrit začínala od píky. Než se z Brada Pitta stal úspěšný herec, živil se jako stěhovák spotřebičů. Pak se z něj stal maskot restaurace El Pollo Loco a v pracovní době se proměňoval ve velké žluté kuře.

Málokdo také ví, že se v té době ještě nejmenoval Brad Pitt. To se změnilo až s příchodem herecké kariéry. Kdybyste si koupili nějaký spotřebič, přivezl by vám ho sympatický mladík jménem William Bradley Pitt.

Brad Pitt a alkohol

Alkoholismus a užívání návykových látek patří mezi běžné nešvary hollywoodských celebrit. Nevyhnulo se to ani Bradu Pittovi. Jak sám přiznal, největší problémy měl v druhém manželství. Zachránili ho až Anonymní alkoholici, kde se dal znovu dohromady. Jinak by svou touhu po skleničce zřejmě neukočíroval.

Během jednoho rozhovoru dokonce přiznal, že si nevzpomíná na jediný den po vysoké škole, kdy by nepil. Když pak založil rodinu, přestal se vším, kromě alkoholu. Došlo to až do takového bodu, že měl v soukromém letadle praštit svého adoptivního syna Maddoxe. Incidentem se zabýval i Federální úřad pro vyšetřování, jenž ale nakonec od stíhání herce upustil.

Idol žen Brad Pitt

Ženám se vždy líbil a nejedné dokázal zamotat hlavu. Byl zasnoubený a ženatý s Angelinou Jolie i Jennifer Aniston. Méně známý je ale jeho vztah s Gwyneth Paltrow. Chodili spolu v letech 1994 až 1997. Seznámili se během natáčení filmu Sedm (1995). I u nich došlo na zásnuby, z nichž ale herečka posléze vycouvala. Nevěděla prý ještě, co chce od života, takže na tak velký krok nebyla připravená.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Brad Pitt

Factalive.com: Top 10 uknown facts about Brad Pitt

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články