Takhle bude vypadat princezna Charlotte ve 20 letech: Krásu zdědí po mamince Kate, rysy jí zůstanou po Williamovi

Takhle bude vypadat princezna Charlotte ve 20 letech: Krásu zdědí po mamince Kate, rysy jí zůstanou po Williamovi
Zdroj: Profimedia
Z princezny Charlotte (8) roste okouzlující mladá dáma.Dokázala to mimo jiné na květnové korunovaci svého dědečka Karla III., kam dorazila nejen krásně oblečená, ale také se celou dobu chovala způsobně a starala se o poněkud rozverného brášku Louise.Tytam jsou časy, kdy Charlotte na novináře vyplazovala jazyk a maminka Kate ji musela jemně plísnit.I když mnozí upozorňují na Charlottinu výraznou podobu se zesnulou královnou Alžbětou II., prababičkou z tátovy strany, princezna zdědila také krásu po mamince a babičce z máminy strany.+ 2 fotky+ 3 fotky

Má krásnou maminku, modrou krev a její bratr George (10) se jednou s největší pravděpodobností stane britským králem. Princezna Charlotte už jako osmiletá poutá pozornost celého světa. A to nejen svým urozeným původem, ale také nepopiratelným půvabem a vybraným chováním. Umělá inteligence se nyní pokusila nastínit, jak bude princezna vypadat v budoucnu. A potenciální nápadníci se opravdu mají na co těšit!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 22. 11. 2023 10:40

Britská princezna Charlotte je prostředním potomkem prvního následníka trůnu, prince Williama (41), a jeho manželky Kate Middleton (41). I když jako maličká na sebe upozorňovala ponejvíce lotrovinami, jen málokdo zapomene na vyplazený jazyk, který ukázala novinářům během královské regaty v roce 2019, dnes z dívky vyrostla způsobná slečna.

Princezna Charlotte zářila během korunovace

Dokázala to při květnové korunovaci dědečka Karla III. (75). Po boku maminky Kate, táty Williama a brášky Louise (5) nakráčela do Westminsterské katedrály jako pravá dáma a během celého obřadu, pro děti jejího věku značně nudného, dokázala udržet pozornost, chovat se jako budoucí sestra vladaře, a navíc se vzorně postarala o trošku nezbedného Louise.

Přebijí geny Kate Middleton ty Williamovy?

Charlotte se i díky tomu pomalu, ale jistě stává miláčkem Britů. A co víc, chvílemi už viditelně šlape na paty nejoblíbenější člence královské rodiny Kate Middleton. Jak to bude minimálně s její podobou dál, se pokusila nastínit umělá inteligence. A výsledek mnohé šokoval. Pokud se predikce naplní, z Charlotte vyroste opravdová kráska!

Nebylo by se čemu divit. Ač se zdá, že vzhledově jde spíše do tátovy rodiny – v minulosti si Britové mnohokrát šuškali, že je dokonalou kopií prababičky, královny Alžběty II. – po mamince dostala, co se vzhledu týče, velmi kvalitní geny.

Za vyhlášenou krasavici totiž platí nejen Kate, ale také Charlottina babička z máminy strany Carol, která se kdysi živila jako letuška. A u Middletonových se krása dědí z matky na nejstarší dceru... Tak co? Naplní se podle vás předpověď umělé inteligence?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články