28 neuvěřitelných snímků sněhových vloček

Křehká krása sněhových vloček je omračující.
Zdroj: Alexej Kljatov/Thisisinsider.com
28 neuvěřitelných snímků sněhových vloček28 neuvěřitelných snímků sněhových vloček28 neuvěřitelných snímků sněhových vloček28 neuvěřitelných snímků sněhových vloček+ 24 fotek+ 25 fotek

Alexey Kljatov z Ruska se už dlouhou dobu věnuje fotografování sněhových vloček – a v této oblasti dosáhl skutečného mistrovství. Vypadají jako luxusní klenoty z toho nejdražšího klenotnictví.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 05. 01. 2017 16:01

Kljatov je mimo jiné znám tím, že záměrně používá extrémně levnou fototechniku – konkrétně Canon Powershot A650 s objektivem Helios 44M-5.

Chaoticmind75.blogspot.com/Thisisinsider.com

„Každý člověk s jednoduchým kompaktem může pořídit velmi dobré obrázky sněhových vloček,“ tvrdí.

Tento talentovaný umělec, který tvoří na svém otevřeném balkonu, preferuje pozadí v podobě tmavé vlněné tkaniny. Právě na tom prý vločky vypadají nejpůsobivěji – jako drahokamy v klenotnictví.

Perfektní jsou však i snímky vloček spočívajících na různobarevných skleněných tabulích, jejichž siluety vypadají téměř nereálně.

Alexej Kljatov/Thisisinsider.com

Pro úplnost dodejme, že všechny Kljatovovy fotografie jsou ve skutečnosti „průměrem“ několika (minimálně 8) záběrů dodatečně spojených do jednoho celku. Díky tomu se mohou chlubit vysokou úrovní detailů. 

Nechte se oslnit nevídaným třpytem vloček v galerii.

Zdroj: INSIDER

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články