5 důvodů, proč by vám neměl v domácnost chybět tablet

5 důvodů, proč by vám neměl v domácnost chybět tablet
Zdroj: Lenovo

Obliba tabletů neustále roste. Není se čemu divit, jedná se o multifunkční zařízení, které dokáže jednoduše nahradit počítač i telefon. To ale není vše. Tablet zastane totiž mnohem více funkcí najednou. Pokud hledáte ten, který bude sloužit nejen pro zabavení vašich dětí, doporučujeme se poohlédnout po prémiových kouscích Lenovo. Dokážou toho totiž víc, než si myslíte.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 09. 11. 2021 10:35

Jak vybrat tablet?

Pokud jste se již začali po nějakém tabletu poohlížet, jistě nám dáte za pravdu, že na trhu existuje spousta různých modelů. Zásadní je výkon tabletu, který ovlivní všechno ostatní. Hledáte-li skutečného krále mezi tablety, sáhněte po Lenovo Tab P11 Pro nebo větším 13placovém Yoga Tab 13. Jedná se o nejvýkonnější tablety značky Lenovo, které jsou vybaveny kvalitním displejem a zvukem Dolby Atmos.

Multifunkční čtečka e-knih

E-knihy se stávají čím dál tím populárnější, a to i mezi klasickými knihomoly. Do jednoho zařízení se vám vejde celá vaše knihovna a vy se tak nemusíte těžce rozhodovat, kterého autora s sebou vezmete do vlaku nebo na dovolenou. Při čtení na tabletu Lenovo Tab P11 Pro nemusíte mít strach o svůj zrak. Má totiž certifikaci TUV Rheinland Eye Comfort, díky které je zaručeno snížení námahy očí během dlouhého používání.

Lenovo

Mějte fotky všude s sebou

Chcete-li rodině či kamarádům prezentovat své fotky z dovolené, fotky dětí a každodenní momenty, není nic jednoduššího než vše nahrát do tabletu, který můžete vzít všude s sebou. Díky modernímu displeji Lenovo Tab P11 Pro bude zážitek z „promítání“ rozhodně lepší než malé mobilní obrazovky. 11,5" OLED displej se pyšní skvělým zobrazením barev, větším kontrastem, vyšším jasem a pozoruhodnou paletou barev.

Pomocník pro on-line výuku

Klepeme na dřevo, aby se situace s on-line výukou už nikdy neopakovala. Pokud to však nastane, věřte, že tablet vás zachrání od nejednoho trápení. Lenovo Tab P11 Pro je vybaven novým energeticky úsporným čipem, který vám umožní pracovat až 15 hodin na jedno nabití. Díky výkonu a herní grafice, který tablet nabízí, už se vám nestane, že se v polovině videohovoru obraz zamrazí.

Externí monitor pro zvýšení produktivity

Kvalitní tablet využijete také pro práci z domova i na cestách. Lenovo Yoga Tab 13 můžete využít samostatně, nebo jako přídavný displej k vašemu počítači a rozšířit si pracovní plochu. Pokud potřebujete i klávesnici, zvolte Lenovo Tab P11 Pro a odbavte e-maily odkudkoliv. Komfortní práci napomůže také stojánek umístěný na zádech tabletu pro snadnější ovládání.

Zábava pro cestovatele i pro volné chvíle

Není příjemnější se během dlouhé cesty vlakem kouknout na film na větším displeji, který vás navíc svou kvalitou natolik překvapí, že si budete připadat jako v kině? Přidejte k tomu Lenovo Precision Pen 2 a můžete snadno popustit uzdu svým uměleckým fantaziím, ať už jste kdekoliv. Tablet s perem navíc zabaví vaše děti na hodně dlouhou dobu. Zatímco ony budou tvořit mistrovská díla, vy si konečně můžete vypít hrnek kávy či čaje v klidu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články