Sexy panská těla v sexy tričkách

Sexy panská těla v sexy tričkách
Zdroj: shutterstock.com, photo by 4Max

Jaké pánské oblečení je v létě nejvyužívanější? Ano, samozřejmě, řeč je o tričku. Vždyť právě ono si zaslouží maximální pozornost každého muže. Na sebe ho totiž pánové většinou oblékají každý den. Hodí se jak pro volnočasové aktivity, tak i do zaměstnání. Tedy v případě, že není dán přísný dress code. Vybrat si správné tričko nemusí být vůbec jednoduché. V mnohých případech se setkáváme s modely, jež příliš vkusné nejsou. My se v následujících řádcích podíváme hned na pět motivů, které vás na tričkách budou stoprocentně bavit. Třeba se i vy některým z nich inspirujete.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 13. 05. 2020 13:51

budchlap.cz

Trocha mimozemské existence

Zajímavou volbou je třeba tričko, které znázorňuje hlavu mimozemšťana, v níž je ještě vtipný anglický nápis. Ten jasně říká, že já nejsem ty. Jinými slovy, tričko vás určitě dokonale odliší od ostatních a budete se v něm cítit maximálně příjemně.

Tradiční proužky

Ne, nemusíte nutně volit klasická pánská trička v modrobílém provedení, která spíše připomínají námořnický dres něž cokoli jiného. Hezky, decentně a vkusně vypadají modely v červenobílém provedení. Vzhledově nicméně také dokážou dokonale zaujmout.

budchlap.cz

Maskáče? Proč ne?

Možná se vám líbí vzhledově poněkud drsnější variace triček. Moc hezké jsou například maskáče. Vybírat nemusíte nutně klasické provedení, moc hezky vypadají také modely v černošedém designu. Vzhledově zaujmou a nejsou tak do očí bijící.

budchlap.cz

Prostě NASA

V poslední době jsou hodně oblíbená pánská trička znázorňující obrázek zeměkoule a nápis NASA. Americká vesmírná agentura se řadí mezi vcelku moderní záležitosti a objevuje se u spousty kousků oděvů. Vzhledově tričko jistě zaujme.

budchlap.cz

Tradiční jednobarevné a dvoubarevné variace

Jestliže na sebe nechcete příliš upozorňovat, ale rádi byste vypadali dobře, zvolte klasické kvalitní jednobarevné bavlněné tričko. K dispozici jsou také vkusné dvoubarevné modely. V eshopu Budchlap.cz si jistě vyberete.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články