9 (ne)tradičních potravin a předmětů, se kterými můžete zahájit domácí léčbu hned teď!

Sám sobě lékařem? V některých případech ta nejlepší volba.
Zdroj: Lidovky.cz/Answer.com
Kloktání čistou vodou představuje skvělou prevenci proti infekcím horních cest dýchacích. Potvrdila to studie provedená na 400 dobrovolnících, kterou publikoval časopis American Journal of Preventive Medicine.Zázvor zmírňuje mořskou nemoc, ranní nevolnosti a nevolnosti způsobené chemoterapií. Podle Stephena Hanauera z Northwestern University Feinberg School of Medicine také přináší úlevu při různých zažívacích potížích.Kuřecí polévka pomáhá léčit nachlazení. Mimo jiné tím, že zpomaluje pohyb neutrofilů – bílých krvinek, jejichž zvýšená hladina signalizuje akutní infekci.Alkohol smíchaný s bílým octem chrání uši před bakteriemi a plísněmi, které se do nich mohou dostat během plavání.+ 5 fotek+ 6 fotek

K tomu, abyste se vypořádali s určitými méně závažnými zdravotními problémy, nemusíte běhat k lékaři. Úplně si vystačíte s věcmi, které koupíte v každé prodejně s potravinami.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 14. 10. 2016 16:30

Mnohé uzdravovací metody, které používali naši prarodiče, skutečně fungují. Tak třeba silný kuřecí vývar je vážně dobrý proti nachlazení.

Vědci ovšem zjistili, že na mnohé neduhy stejně tak zabírají i další tradiční „léky“ – zázvor, alkohol, ocet, med a tak podobně.

Níže naleznete devět osvědčených triků, s jejichž pomocí utlumíte bolest hlavy, zmírníte průběh rýmy nebo rozzáříte svůj úsměv – to všechno bez toho, aniž byste museli vyrazit za svým doktorem.

Zdroj: Business Insider

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články