Chalupaření: Jak si zpříjemnit víkend v přírodě?

Chalupaření: Jak si zpříjemnit víkend v přírodě?
Zdroj: Unsplash.com

Češi milují houbaření, chalupaření a zahradničení. Jsou v těchto koníčkách na vrcholu a není tedy divu, že se snaží své chaty a chaloupky zvelebovat, co to jen jde. Letošní léto se navíc nese primárně v duchu naší vlasti, proč si tedy neudělat chalupaření co nejpříjemnější.

Speciální projekt
Speciální projekt 12. 08. 2020 08:00

Téměř každý z nás to zná. V pátek po práci nedočkavě sbalit tašku, nakoupit jídlo, vzít rodinu a vyrazit na chalupu. Češi jsou prostě králi chalupaření a nic se na tom s největší pravděpodobností nezmění ani v nejbližších letech. Ba dokonce spíše díky době, ve které žijeme, jejich počet ještě naroste. Co by nemělo žádnému chalupáři chybět?

To, že by každá chalupa měla být vybavena tak, aby vám poskytla příjemné a pohodlné trávení volného času, není třeba asi příliš zmiňovat. Také kuchyně by měla obsahovat dostatek surovin, aby se v ní daly připravovat lahůdky z lokálních sezónních surovin, kterými jsou momentálně rajčata, houby nebo dozrávající ovoce ze zahrádky.

Nemáte chalupu? Vypůjčte si ji!

Big Zoom

Pokud vás trápí, že nemáte chalupu a musíte tak celé léto trávit ve městě, koukněte na BigZoom a vyberte si z nabídky objektů, které si můžete pronajmout za rozumné peníze. Pokud chcete něco luxusnějšího, doporučujeme stylovou chatu Paseca s cedrovou saunou u Sázavy. V lese nedaleko tohoto města lze najít nově postavený a prudce elegantní domeček se saunou i krbem, kde můžete strávit ničím nerušený čas. A to není zdaleka všechno, každý den dostanete snídani a k večeři si pochutnáte na hovězích steacích a vínu.

Nechce se vám vařit? není problém!

Albert

Chcete si na chalupě užívat a ne stát celý den u plotny? Pak sáhněte po nabídce Fresh Bistra z Alberta, kde si vybere opravdu každý. Bagety, sendviče, saláty i nudle. Prostě vše, na co máte chuť! Na své si přijdou i vegetariáni a všichni příznivci zdravého, lehkého, chutného a kvalitního stravování, které nezatěžuje organismus a na léto je přímo ideální.

Houby v kuchyni? Jedině s tymiánem!

Kotányi

Sezóna hub je tu, a pokud i vy patříte k těm šťastlivcům, co mají chatu v oblasti, kde rostou, pak se nezapomeňte vybavit kořením, které k jejich úpravě potřebujete. Samozřejmostí je sůl, pepř, červená paprika a kmín. Ideálním kořením, které se však hodí k houbám, je i tymián, který jim dodá nezaměnitelnou chuť a vůni. Veškerý sortiment kvalitního koření, které potřebujete na chalupu nejen ke zpracování houbové nadílky, nabízí značka Kotányi. Tu seženete v každé větším supermarketu.

Ochrana na cesty? Přívěsek do auta!

Svět minerálů

Pokud jezdíte na chalupu často a cesta není úplně jednoduchá, myslete na bezpečí své i svých blízkých už při jízdě. Zakupte si na eshopu Svět minerálů ochranný přívěsek do auta, který je sestaven tak, aby chránil před neštěstím, napomáhal při rozhodování, nabíjel energií, odbourával zlost a pomáhal se zbavit negativních emocí a napětí. Tato kombinace minerálů by neměla chybět v žádném autě. Nepodceňujte tedy jízdu na silnici a chraňte sebe i ostatní pomocí silné pozitivní energie, která na vás bude po celou dobu působit.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články