Chcete poznat skutečnou Ameriku? Pak jedině zdraví a s plným břichem!

Chcete poznat skutečnou Ameriku? Pak jedině zdraví a s plným břichem!
Zdroj: Profimedia

Vánoce pomalu klepou na dveře a šílenství v podobě shánění vánočních dárků začíná. Zapomeňte letos na tradiční ponožky nebo knihy a buďte originální. Díky našim tipům uděláte radost celé rodině. Navíc možná neodoláte a nějaký pořídíte i sami pro sebe. Výběr je vskutku pestrý!

Speciální projekt
Speciální projekt 19. 11. 2019 14:32

Vánoce jsou sice svátky klidu, pohody a setkávání se s rodinou, ale v dnešní době už je kladen i velký důraz na výběr dárků. Jde o to, že dnes už nikoho neoslníte standardními dárky, ale často musíte přemýšlet, aby danou věc dotyčný neměl nebo aby ho vůbec zaujala. Vybrali jsme pro vás tedy tipy napříč generacemi, díky kterým můžete z jednoho článku obdarovat celou rodinu.

Puberťáka pošlete do zahraničí

Camp Leaders

Čím uděláte své ratolesti větší radost než cestou do zahraničí - a ještě navíc bez vás! Díky programu Camp Leaders od společnosti Smaller Earth má možnost někdo z vaší rodiny či přátel zažít na vlastní kůži úžasné léto v americkém kempu. Díky tomuto výletu má tak obdarovaný možnost poznat skutečnou Ameriku a spřátelit se s dalšími účastníky programu ze všech koutů světa. Jako bonus může návštěvník po práci v kempu cestovat až 30 dnů po USA a navštívit svá vysněná místa.

Konec dlouhým hodinám v kuchyni

EXPRES MENU

Pokud máte někoho, o kom víte, že nemá čas trávit hodiny v kuchyni, jistě ocení kufřík plný poctivého jídla od společnosti EXPRES MENU. Limitovaná edice jídel je připravená ve spolupráci s krkonošským šéfkuchařem Jiřím Švestkou ml.  A v kufříku najdete kompletní menu čítající liškovou kulajdu, kančí pečeni upravenou metodou sous vide s chlupatými knedlíky a zelím nebo pečený koláč podle receptů našich babiček zvaný Krkonošský macek. Kufřík navíc poslouží i jinak – hned poté, co se posilníte, si můžete na zadní straně zahrát krkonošské „Člověče, nezlob se“. Nebojte, figurky v balení nechybí!

Český česnek umí divy

Allivictus

Dalším ideálním dárkem je ten, kterým podpoříte vaši imunitu. V dnešní době plné nemocí je nutné o své tělo dbát a pečovat, aby vám co nejdéle sloužilo. Kromě toho, že doplněk stravy Allivictus, který obsahuje 67 % česnekového macerátu, podporuje imunitu, ale navíc díky jeho konzumaci dochází k úlevě od příznaků spojených s infekcí horních cest dýchacích a s nachlazením. Také udržuje přiměřenou hladinu cholesterolu v krvi a třešničkou na dortu je fakt, že po konzumaci z vás česnek nebude cítit.

Na hory se zdravými klouby

FlexiMed

Pokud se chystáte na hory, pod stromečkem by neměl chybět preparát FlexiMed. Ten kombinuje hned osm jedinečných látek s dlouhodobě zdokumentovaným účinkem na zdraví pohybového aparátu. Základem jsou látky zaměřené přímo na klouby, tedy Glukosamin, kolagen typu II a vitamin C, který pomáhá udržovat samotnou tvorbu kolagenu pro zdravé chrupavky, cévy a kosti.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články