Po čem ženy touží? Jakými dárky jim vykouzlíte úsměv na rtech

Večer jste byla za hvězdu parketu, ráno už to taková sláva nebyla.
Zdroj: Shutterstock

I ženy milují nejnovější trendy a vychytávky, ať už se jedná o módní kousky, techniku či služby. Není tedy nic snazšího, než je o Vánocích obdarovat nějakou z našich novinek a udělat je tak šťastné a spokojené.

Speciální projekt
Speciální projekt 09. 12. 2019 14:17

Vánoce už klepou na dveře a vy jistě sháníte poslední dárky a jste zoufalí, že už nemáte žádnou inspiraci. Nezoufejte! Přinášíme několik osvědčených novinek, které potěší každou ženu.

Luxusní kabelky za skvělé ceny

www.different.cz

Dámské kabelky jsou pro každou ženu zásadním módním doplňkem. Ty nejhezčí kabelky a tašky Guess najdete na eshopu Different.cz. Ať už hledáte kabelku sportovní, elegantní, velkou či malou, ze široké nabídky si jistě vyberete. Dámy, zamilujte se do své nové tašky, se kterou protančíte i pochmurným dnem tak, jakoby svítilo nádherné sluníčko a vy jste se cítila jako v ráji. Tyhle Vánoce pro vás mohou být opravdu jedinečné!

Noví přátelé a zážitky k nezaplacení

www.campleaders.com

Pokud vaše partnerka, kamarádka nebo sestra ráda cestuje a učí se novým věcem, pak volte variantu zážitkového dárku. Program Camp Leaders od společnosti Smaller Earth nabízí jedinečnou možnost zažít na vlastní kůži úžasné léto na americkém dětském táboře. Díky tomuto programu můžete poznat skutečnou Ameriku a spřátelit se s dalšími účastníky ze všech koutů světa. Nejenže díky Camp Leaders získáte nezapomenutelné zážitky, neocenitelné zkušenosti a skvělé přátele, ale jako bonus můžete po práci v táboře cestovat až 30 dnů po USA a navštívit svá vysněná místa.

Telefon s jemnými fotografiemi a dlouhou výdrží baterie

www.xiaomi-czech.cz

Synonymum pro nejmodernější technologie fotoaparátu je nový model Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Ten se totiž pyšní vůbec nejvyšším rozlišením hlavního snímače na trhu, a to nejen mezi modely střední třídy, ale všemi smartphony jako takovými. Vzhledem k velice příznivé ceně telefonu je to skutečně jeden z nejunikátnějších smartphonů na trhu. Už na první pohled zaujme model Note 8 Pro svým designem, můžete si vybrat mezi třemi zajímavými barevnými variantami: kombinací zelené a černé, perleťově bílé nebo konzervativní černé.

Elegantní pomocník, který padne do ruky, kapsy i té nejmenší kabelky

BAT

Společnost British American Tobacco představila novou verzi svého zařízení na zahřívání tabáku glo. Nese název glo nano a díky novému minimalistickému designu přináší uživatelům především větší komfort při jeho používání. Nová podoba neubrala nic na chuťovém požitku ani uživatelské přívětivosti zařízení. Stejně tak zůstává jednoduché ovládání pomocí jednoho tlačítka. Stejně jako klasické glo i glo nano využívá technologii indukčního ohřevu, díky které nedochází ke spalování. Tak se daří redukovat množství toxických látek, které vznikají jako vedlejší produkty hoření. Podle dostupných studií jich je až o 95 procent méně než v kouři z cigaret.

Plná peněženka i po Vánocích

www.plnapenezenka.cz

Umíte si představit, že nakupujete a přitom získáváte peníze? Ano, skutečně je to možné. Přesně tak funguje on-line služba Plná Peněženka. Plná Peněženka spolupracuje s 500 e-shopy a pokud v některém z partnerských e-shopů nakoupíte, získáte až čtvrtinu peněz ze svého nákupu zpět. Není to sice na zbohatnutí, většinou se jedná o 5 – 10 %, ale pár tisíc ročně nenajdete na ulici. Cashback, jak této službě zákazníkům Plná Peněženka říká, využívá už více než 650 000 lidí a získáte ho i při nákupech zlevněného zboží ve výprodejích. K tomu, abyste mohli získávat peníze už třeba za nákup vánočních dárků, stačí jediné, zdarma se registrovat na PlnáPeněženka.cz a nezapomenout se do e-shopu prokliknout přes Plnou Peněženku.

Související články

Další články