Čím potěšit ženu na Valentýna? Víme po čem touží..

Čím potěšit ženu na Valentýna? Víme po čem touží..
Zdroj: Pixabay.com

Dnešní doba romantickým večeřím v luxusních restauracích úplně nepřeje, ale to ještě neznamená, že svátek svatého Valentýna bude o to méně výjimečný. Máme pro vás tipy na produkty, které se těší u žen velké oblibě. Můžete si být jistí, že s naším výběrem vaši lásku potěšíte.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 10. 02. 2021 10:22

KORIKA Korean Heritage

notino.cz

Darujte pozvání na 5 zkrášlujících procedur, které si lze užít i v prostředí domova. Kosmetická sada KORIKA Korean Heritage představuje kompletní péči o pleť v podobě plátýnkových masek. Využívá tradičních korejských ingrediencí, které byly vypěstovány na ostrově Jeju a zpracovány nejšetrnější moderní technologií. Každá maska tak v sobě ukrývá kus korejského dědictví. Nabídne pleti rozjasnění díky mandarince pro vitální vzhled, omlazující ženšen proti stárnutí, artemisia přinese pleti zklidnění, hedvábí ji zjemní a med dokonale vyčistí.

KORIKA Korean Tools

notino.cz

Plátýnkové masky můžete ještě doplnit speciální masážní pomůckou Korika Tools. I pleť, které má tu nejlepší péči může být ještě o něco krásnější. Masážní váleček na obličej o tom vaši drahou polovičku přesvědčí hned napoprvé. Dopřeje pleti potřebné uvolnění a stimulaci k tomu, aby mohla opět zářit.

Notino Wooden Collection

notino.cz

Tato dárková sada je ideální pro ženy, kterou baví krása a nespokojí se s průměrem. V krásném balení najde velmi kvalitní syntetické štětce, jež napodobují přírodní štětiny a mají vysokou hustotu a měkkost. Rukojeť je vyrobena ze 100 % ořechového dřeva a perfektně padne do ruky. Získá tak prémiové produkty, které jsou navíc veganské.

BrushArt Brush Set Cardinal

 

notino.cz

Tato sada štětců v nádherné rudé barvě je absolutně okouzlující a přesně takové bude i líčení, které s ní žena vašeho srdce vytvoří. Tuto krásnou taštičku bude ráda nosit všude s sebou.

Notino Classy Collection

notino.cz

Radost jistě uděláte i touto taštičkou s cestovní peněženkou. Je k dostání v několika odstínech a díky ní bude mít vaše partnerka vše potřebné vždy u sebe. Praktické psaníčko padne do ruky a vejde se i do kabelky. Navíc obsahuje samotnou vyjímatelnou kapsičku na karty a mince. To vše je zabaleno v elegantním plátýnku a krabičce, nemusíte si tedy dělat starosti ani se samotným balením dárku.

Kosmetická sada NOBEA x Saffee

notino.cz

Tato limitovaná edice kosmetického balíčku oblíbených značek NOBEA a Saffee udělá radost všem ženám, které si zakládají na kráse svých očí. V sadě najdou nejen řasenku pro objem NOBEA 3D Effect Mascara, ale také odličovač make-upu Saffee Cleansing pro citlivé oči.

Hydratační rtěnka NOBEA Day-to-Day

notino.cz

Svátek zamilovaných si určitě nelze představit bez rtěnky a pokud chcete darovat takovou, která o rty zároveň pečuje, sáhněte po hydratační rtěnce Nobea Day-to-Day. Díky krémové textuře se snadno nanáší a zajistí dokonalou barvu jediným tahem a s dlouhou výdrží.

NOBEA Day-to-Day – lak na nehty s gelovým efektem

notino.cz

Krásné a upravené nehty během chvíle zaručí tento lak na nehty s efektem gelové manikúry. Přináší vysoký lesk a dlouhotrvající výdrž. Krásný dárek, který potěší každou ženu. Stačí jen vybrat jeden z deseti odstínů.

notino.cz

Doplňte jej ještě vrchním ochranným lakem na nehty s leskem z řady NOBEA Day-to-Day, který nehtům dodá extra zářivost a bude tak poslední tečkou každé dokonalé manikúry. Kromě toho ochrání barevnou vrstvu laku tak, aby dokonalý vzhled vydržel opravdu dlouho.

Na závěr přidáváme tipy, které potěší nejen vaši milovanou.

Souletto Bath Bombs

notino.cz

Šumivé koule do koupele Souletto Bath Bombs si můžete užít společně. Koupel může pozvednout nejen hudba, ale také právě tyto šumivé koule, díky kterým se vaše vana promění v luxusní lázně. Ucítíte krásnou vůni, ale můžete se těšit i na uvolnění těla i mysli, a zajistíte si tak dokonalou relaxaci. Vybírat lze ze dvou vůní – oranžová voní po ovoci s dominantní mandarinkou, bílá jako kandované ovoce se špetkou hřejivého koření.

Souletto Lovely Time Orange & Lavender

notino.cz

Společnou koupel nezapomeňte doplnit svíčkou. Doporučujeme vonnou svíčku Souletto Lovely Time Orange & Lavender. Vytvoří příjemnou a romantickou atmosféru díky uklidňující jemné vůni levandule a sladkého pomeranče. Toto spojení vás zaručeně dovede do správného rozpoložení těla i mysli. Když navíc začnou poletovat nad plamenem jemná srdíčka, i z běžného dne se rázem stane zážitek.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články