Domácí pohoda: Udělejte si čas sami pro sebe

Domácí pohoda: Udělejte si čas sami pro sebe
Zdroj: Freepik.com

Vypadá to, že se začíná blýskat na lepší časy a od příštího týdne se konečně zase podíváme ven, mimo okres a dokonce možná i do některých obchodů či třeba do ZOO. Užijte si tedy posledních několik dní izolace a dopřejte si čas sami pro sebe.

Speciální projekt
Speciální projekt 07. 04. 2021 11:35

Posledních pár dní vás dělí od prvního rozvolnění! Pojďte si přestat stěžovat a zkuste si ten poslední čas, který budeme trávit zavření doma, užít především sama pro sebe. Udělejte si beauty den, pokecejte s kamarádkou a v neposlední řadě se pořádně vyspěte. Příští týden by totiž mohl být konečně startem k normálnímu životu, kterému jsme za poslední rok dost odvykli.

Hebké nohy připravené na jaro

Braun

U příležitosti oslav 100. výročí vytvořila značka Braun limitovanou edici svých ikonických produktů v oblasti péče o vzhled a osobní péče, domácích spotřebičů, hodinek a hodin či zvukových systémů. Kolekce ke 100. výročí byla navržena pro ty oblasti, na kterých v dnešním životě skutečně záleží. Produkty jsou vybaveny speciálními funkcemi, včetně stylového pouzdra, které umocní každodenní zážitky, především s ohledem na větší dobu trávenou v domácnosti. Všechny produkty z výroční kolekce mají pětiletou záruku , která potvrzuje závazek značky Braun navrhovat a vyrábět produkty tak, aby opravdu vydržely. Kolekce ke 100. výročí obsahuje například epilátory Braun Silk-épil 5, Braun Silk-épil 9, Braun Silk-épil 9 Flex, Braun IPL Silk Expert Pro 5. Lze ji zakoupit ve vybraných prodejnách a e-shopech, např. na alza.cz.

Brána do světa zábavy i odpočinku, vyladěná profesionály z Hollywoodu

Panasonic

Na světě existuje mnoho televizorů. Jedny mají jemný obraz, další se chlubí kvalitou zvuku. A pak je tady JZ2000 od společnosti Panasonic, se kterým dostáváte na poli zvuku i obrazu skutečně nezapomenutelný zážitek. Těšíte se na živé přenosy z olympiády v Tokiu? Milujete filmy? Nebo máte spíše hráčskou krev? S novou vlajkovou 4K OLED televizí Panasonic si připravte popcorn i u předpovědi počasí. Procesor automaticky rozpozná, co sledujete, a přizpůsobí barvy, jas i zvuk přímo pomocí umělé inteligence. Luxusní 360° vestavěné reproduktory Technics vás dostanou přímo na stadion, ať už na fotbalové utkání nebo koncert.

Chytrý, elegantní a výkonný

Lenovo

Hledáte notebook, který bude všestranně nápomocný? V tom případě je Lenovo Yoga Slim 7i Pro právě to, co hledáte. Prvotřídní hliník, podsvícená klávesnice, otevírání jednou rukou a o 25 % větší touchpad Vám zajistí pohodlí a zároveň eleganci. Živé barvy díky 100 % barevnému spektru sRGB, 14“ displej s 91 % poměrem obrazovky a reproduktory Dolby Atmos® zaručí, že si filmové večery vychutnáte naplno. A o výkon se stará Intel® Evo™ s výkonem procesorů Intel® Core™ 11. generace, který nabízí rychlou odezvu a optimalizaci.

Bylinky pro zklidnění vždy po ruce

Naturevia

Prožíváte-li náročné dny, máte nervy na pochodu a potřebujete alespoň na chvilku vysadit a vypnout, pak s sebou noste v kabelce doplněk stravy Naturevia Sleepnox Forte. Tento přípravek obsahuje účinnou, nenávykovou a extra silnou směs čtyř uklidňujících bylin (chmelu otáčivého, mučenky pletní, meduňky lékařské a kozlíku lékařského), které vám během dne pomohou se zbavit stresu a uklidnit se. První tři jmenované rostliny utlumí napětí. Kozlík pak oceníte zejména večer, kdy vám pomůže usnout a překonat nespavost způsobenou nervovým vyčerpáním, přepracováním či stresem. Díky tomu, že je nyní přípravek k dostání i v malém kapesním balení s 10 kapslemi (od 80 Kč), jej můžete mít vždy při sobě. 

Věnujte se péči o sebe

Notino

Odlíčení je zásadní krok péče o pleť, který byste neměla nikdy vynechat. Udělejte tedy z každodenní nutnosti příjemný rituál. Tři pratelné kosmetické tampony, odličovací rukavice a ručník z jemného mikrovlákna působí na make-up i nečistoty pleti doslova jako magnet. Praktická kosmetická čelenka ochrání vaše vlasy nejen během odličování. Celá sada Notino Spa Pink je z mikrovlákna, které lze prát i v pračce až na 40 °C.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články