Festival Ynspirology ovládl během víkendu Zličín i svět on-linu

Zakladatel festivalu Yemi A.D. Na akci vystoupila i Dara Rolins.
Zdroj: Tisková zpráva
Festival Ynspirology ovládl během víkendu Zličín i svět on-linuFestival Ynspirology ovládl během víkendu Zličín i svět on-linuFestival Ynspirology ovládl během víkendu Zličín i svět on-linuFestival Ynspirology ovládl během víkendu Zličín i svět on-linu+ 13 fotek+ 14 fotek

Druhý ročník interaktivního urban festivalu Ynspirology navštívilo během uplynulého víkendu bezmála 6 000 lidí. Ojedinělá akce, která míří především na mladou generaci „Y“, vzbudila nebývalý zájem, a to i v rámci sociálních sítí. Dění z festivalu sledovalo průběžně více než 2 miliony 200 tisíc lidí, fanoušci pak reagovali na fotky a live streamy na profilech svých oblíbenců více jak 180 tisíci lajky a komentáři.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 28. 06. 2017 19:43

Pohoda, uvolněnost a inspirace na každém rohu, tak by se dala pojmenovat atmosféra, která vládla na letošním Ynspirology festivalu. Nabitý program vybízel návštěvníky k zapojení se do desítek interaktivních workshopů, ale i umožnil během horkého dne odpočinout si v několika chill out zónách, to vše bez front, mačkanic a bojů o místa. V Ynspy city o víkendu jednoduše zavládla super nálada!

Přesto, že mladá generace tzv. mileniálů sleduje dění kolem sebe především skrz kamery svých mobilních telefonů, na festivalu projevili mladí velký zájem mimo digitální zóny také o sportovní aktivity a tanec. Patřily mezi ně slackline (akrobacie na laně) týmu Coolhunters, parkour Tomáše Tarana či lekce choreografů z Dance Academy Prague, kteří čelili návalu zájemců po oba dny. Návštěvníci se ve velkém také kreativně vyřádili v Art school ilustrátorské komunity DRAWetc nebo při malování na vraky aut s malířem Michalem Škapou.

K oblíbeným aktivitám patřila i dámská zóna TrueNeboMark, kde si dívky mohly vyrobit vlastní design triček, nebo si vyzkoušet nové trendy v líčení. Dospělé publikum zamířillo na besedy s cestovateli o digitálním nomádství nebo výpravách napříč arabským světem s Pavlem Adventurerem.

Tisková zpráva

Aktivity v jednotlivých zónách kontejnerového městečka doplňoval program na hlavní stage, kde mimo jiné vystoupily hvězdy jako Majk Spirit, DJ Wich, Nobodylisten nebo Dara Rolins, která zde exkluzivně pokřtila své nové album s názvem ETC.

„Mám radost, že náš projekt Ynspirology funguje, baví a spojuje lidi. Reakce návštěvníků byly i letos skvělé, a to jak od těch, kteří dorazili přímo na místo, tak těch, co sledovali dění na síti. Myslím, že se nám podařilo uvést v život něco, co bude fungovat i do budoucna a my už se teď zamýšlíme nad tím, kam festival posunout dál,“ uvedl zakladatel festivalu Yemi A.D.

Podívejte se na fotogalerii z akce:

Zdroj: Tisková zpráva

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články