Halloweenský beauty tutorial podle Kim Kardashian: Jak pleť připravit na náročné líčení a následně revitalizovat

Použijte stejné halloweenské líčení jako Kim Kardashian
Zdroj: FOREO

Heidi Klum je již dlouho známá svými neuvěřitelnými proměnami na Halloween, ale letos má velkou konkurenci. Je jí Kim Kardashian! Ta vás naučí zvládnout dokonalý halloweenský make-up doma a navíc poradí, jak pleť na tento šok připravit, aby neutrpěla její kvalita.

Petra Járková
Petra Járková 29. 10. 2019 10:00

Halloween tutorial

Největší světová beauty-tech značka FOREO přináší jednoduchý Halloween tutorial přímo do vaší koupelny. Můžete se proměnit nejen v samotnou Kim Kardashian West, ale zjistíte i, jak dokonale připravit a oživit vaši pleť během strašidelného období.

FOREO

Marina Mamic

Podívejte se na snadný tutoriál v šesti krocích ve spolupráci s slavnou umělkyní Marinou Mamic, která poukazuje i na důležitost přípravy pleti před a následnou revitalizaci po halloweenském make-upu.

Jako Kim Kardashian

Pokud se tedy chcete inspirovat vzhledem Kim Kardashian nebo si jen chcete užít příjemné odpoledne s lekcí líčení, postupujte podle tohoto snadného šestikrokového programu. Dosáhnete tak významné proměny a zároveň si udržíte zdravou a zářivou pleť.

FOREO

Krok 1: Připravte svou pleť a vytvořte dokonalý podklad

Připravte pleť pomocí inteligentní masky – přístroje UFO v kombinaci s maskou Matte Maniac. Složení neobsahuje olejovou bázi a využívá čisticí účinky dřevěného uhlí pro dokonalou a sjednocenou pleť. Zároveň zklidňuje a minimalizuje výskyt pórů pro ideální aplikaci make-upu.

Poté naneste vhodnou podkladovou bázi, která ochrání pleť před vrstvami make-upu potřebného pro proměnu. Obličej se využívá jako plátno, Marina proto doporučuje základ s vysokým krytím - matná fluidní varianta make-upu funguje nejlépe, protože snižuje lesk pleti.

Krok 2: Oči a obočí

Po nanesení podkladové báze i na oční víčka můžete vytvořit ikonický vzhled kouřových očí Kim Kardashian pomocí zemitých odstínů na obou víčkách a dolní linii řas. Poté aplikujte černou tužku podél spodní linie očí a pomocí tekuté oční linky vytvořte dramatický vzhled kočičích očí. Dokončete vzhled několika vrstvami řasenky pro výraznější pohled.

Dokonalé obočí je nedílnou součástí – Kimino obočí je silné, široké a dokonale upravené. Marina doporučuje použít 2 různé hnědé odstíny tužky, aby bylo dosaženo přirozenějšího vzhledu.

Krok 3: Zvýraznění a konturování

Kim Kardashian je proslulá svým konturováním, tady se můžete opravdu vyřádit. Pro celkovou proměnu si Marina hraje hlavně se stínováním a konturováním obličeje, což jí pomáhá vizuálně změnit rysy pro maximální proměnu. Tento proces může chvíli trvat a aby se váš bezchybný podklad nerozmazával, Marina se vyhýbá používání krémových korektorů. Místo toho používá matné bronzery spolu s různými odstíny hnědých očních stínů a pudrů pro zvýraznění. Posledním krokem je highlighter na lícních kostech, aby dosáhla ideálního rozjasnění.

FOREO

Krok 4: Dokonalé rty

Pro typický vzhled rtů ve stylu Kim použijte tužky na rty v nude odstínech. Poté naneste matnou nude rtěnku s dlouhou výdrží. Chcete-li získat viditelně plnější rty, přidejte do středu rtů i trochu korektoru a aplikujte malé množství lesku pro přirozenější vzhled.

Krok 5: Fixace, paruka a barevné kontaktní čočky

Jakmile budete spokojená s finální proměnou, dopřejte pleti velkorysou fixaci pro dokonalé ustálení vzhledu. Umocněte vzhled dlouhou černou parukou a hnědými kontaktními čočkami.

Krok 6: Odstraňte make-up, vyčistěte a revitalizujte svou pleť

Pro odstranění výrazného make-upu je důležité pleť i řádně očistit, aby nedošlo k ucpání pórů a dlouhodobému problému s pletí. Vyberte si svou variantu silikonového čisticího přístroje LUNA mini 3 nebo LUNA 3, které jemně odstraní až 99,5 % nečistot, bakterií a oleje a zanechá vaši pokožku svěží.

NA VIDEO SE PODÍVEJTE ZDE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články