Hrneček není jen na pití. Vykouzlete tu pravou vánoční atmosféru s tipy na nápaditou výzdobu od Villeroy & Boch

Hrneček není jen na pití. Vykouzlete tu pravou vánoční atmosféru s tipy na nápaditou výzdobu od Villeroy & Boch
Zdroj: Potten & Pannen

Konec roku se pomalu blíží. Dny se krátí, venku je stále chladněji a zelená tráva čeká na to, až se zahálí do bílé sněhové peřiny. Nastává ideální čas k domácímu odpočinku. Zapalte si svíčky, připravte horkou kávu nebo čaj a zkraťte si čekání na nejkrásnější svátky v roce vlastnoruční výrobou dekorace. K nápaditým a originálním doplňkům interiéru vám postačí ikonické nádobí od Villeroy & Boch.

Redaktor
Redaktor 01. 12. 2022 10:13

Velké maličkosti

Potten & Pannen

Nalaďte se už teď na nejbáječnější svátky v roce a potěšte sebe i své nejbližší výzdobou, na kterou jen tak nezapomenou. Klidně do tvoření zapojte i ostatní členy rodiny, zejména děti kreativní aktivity zpravidla uvítají s nadšením. Fantazii ani improvizaci se meze nekladou, právě naopak.

Existuje celá škála možností, jak rozmanitými výrobky Villeroy & Boch zútulnit domov. Nejrůznější svícny, ozdoby na stromeček, adventní věnce a další doplňky jsou tu přece od toho, aby do vašeho domova navodily nejen tu správnou slavnostní atmosféru, ale také přinesly dostatek radosti.

Zapojte fantazii

Potten & Pannen

Buďte vynalézaví, vždyť právě porcelánové mísy, šálky nebo tácy této značky jsou k tvorbě vánoční dekorace přímo předurčené. Z hrnečku se zimními motivy se během chviličky stane nádoba na vánoční lízátka nebo klidně i dočasný domov pro příbory či vařečky. 

Vánoční šálek jako originální obal na květináč bude slušet vánoční hvězdě, bramboříku či kvetoucím kaktusům. Ozdoby na stromeček můžete použít i v aranžmá adventního věnce, zavěsit na větvičky ve váze nebo připevnit stužkou k dárkům.

Vánoce jako malované

Potten & Pannen

Velké a malé talíře, vánoční etažér, mísy nebo tácy zdaleka nemusí sloužit pouze k servírování pokrmů. Snadno je přetvoříte ve svícen, který doplníte o pár červených jablíček, voňavých šišek, větviček čerstvých jehličnanů, cesmíny nebo břečťanu.

Zajímavý nápad nabízí vánoční jídelní souprava La Boule. Venku i v místnosti se bude moc pěkně vyjímat samozřejmě i složená do základního tvaru koule, ale co z ní podle našeho návodu vytvořit netradiční a zároveň působivý stojan na svíčku?

Potten & Pannen

Nevšední a exkluzivní výrobky značky Villeroy & Boch, které naleznete v Potten & Pannen – Staněk, zkrátka k Vánocům patří stejně neodmyslitelně jako oříšky do vanilkových rohlíčků. Výrobce dbá na perfektní kvalitu svých produktů, které spolu navzájem ladí a vznikají z jediného důvodu – aby se lidé ve svých domovech cítili útulně a příjemně ve chvílích všedních i svátečních.

Cítíte už vůni blížících se svátků?

Potten & Pannen

Nejlépe si tyto okamžiky vychutnáte s oblíbeným vánočním hrníčkem, který zahřeje ruce a voní to z něj po červeném víně, skořici a hřebíčku. A pokud je po ruce vánoční dóza s cukrovím, klidně ke svařáku uzobávejte linecké, pracny i plněné ořechy přímo z ní. Protože co si budeme povídat, před svátky, když je to „zakázané“, stejně každému chutná nejvíc.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články