Jaké módní kousky by neměly chybět v podzimním šatníku žádné ženy?

Klobouk je stylovou pokrývkou hlavy.
Zdroj: Pixabay
Svetřík je ideální volbou do podzimního počasí.Staňte se šelmou podzimních ulic.Klobouk je stylovou pokrývkou hlavy.Elegantní kabát by neměl chybět v žádném šatníku.+ 1 fotka+ 2 fotky

I když je blížící se podzim většinou ponurý a sychravý, vy se ho nebojte rozzářit. Je libo nějaký kousek v zářivých barvách, nebo je vaší krevní skupinou divoký leopardí potisk?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 28. 08. 2018 15:22

Syté barvy

Syté a pestré barvy nepatří jen do letního šatníku. Užijte si barvičky i na podzim. V šedých ulicích budete zářit. Taková malinová, borůvková, oranžová v odstínu zralých pomerančů z vás udělají hvězdu. Už dávno totiž neplatí, že výrazné barvy plné života se nosí jenom v letních měsících.

Leopardí vzory

Probuďte v sobě šelmu a pořiďte si nějaký leopardí kousek. Ale pozor, jeden výrazný leopardí prvek stačí, jinak byste také mohla působit lacině.

Elegantní kabát

Kvalitní kabát by rozhodně neměl chybět v žádném šatníku a právě podzim je tím obdobím, kdy ho vynesete nejčastěji. Vypadá skvěle s úzkými kalhotami i širokou sukní. 

Stylová pokrývka hlavy

Ať už jdete do práce, do města, na procházku, rande nebo výlet, klobouk se vám bude hodit. Nehodí se totiž jen k elegantním kouskům, ale i k denimové bundě, bomberu, parce nebo teniskám.

Kozačky nad kolena

Sháníte kozačky, které unosíte na podzim i v zimě? To jsou vysoké kozačky sahající až nad kolena. Hodí se k úzkým kalhotám, ale i ke krátkým a dlouhým sukním.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články