Obranyschopnost organismu je velmi důležitá. Dýchat čistý vzduch je základ úspěchu, nezapomínejme ani na péči o pleť

Obranyschopnost organismu je velmi důležitá. Dýchat čistý vzduch je základ úspěchu, nezapomínejme ani na péči o pleť
Zdroj: www.pixabay.com

Kdy jindy se starat o své tělo, aby bylo zdravé, vitální a spokojené, než teď, kdy každý den slyšíme ze všech sdělovacích prostředků, jak se koronavirus rozšiřuje a mnohé země si s ním neví rady. Dbejte na to, aby byla vaše domácnosti čistá, dodržujte důslednou hygienu a používejte takové přírodní produkty, které dodají vašemu tělu sílu v boji s viry a bakteriemi. Nezapomínejte se však starat i o sebe, starosti přináší vrásky, tak na to myslete!

Speciální projekt
Speciální projekt 12. 03. 2020 13:49

Jaro je tu a my musíme myslet kromě toho, že budeme odhazovat pomalu svršky a schovávat kila navíc, která nám po zimě zůstala i na to, že každý pohyb mezi lidmi je nebezpečný. Každý den skokově roste počet nakažených koronavirem, tudíž je nutné, aby byla vaše domácnost čistá a bez virů a bakterií. Dále je také nutné starat se o své tělo. Existují přírodní produkty, které vám pomohou s obranyschopností organismu i krásou a zdravím.

Obranyschopnost organismu

archiv

Odborníci se shodují, že pokud chcete porazit viry, musíte mít silnou imunitu. Není tudíž od věci pořídit si 100% šťávu z rakytníku, který obsahuje obrovské množství vitamínu C a samozřejmě pak také další extrakty, které pomáhají v boji s nemocemi. Ideální je pro boj s viry a bakteriemi třapatka nachová, kterou znáte pod názvem Echinacea. Jedná se o nejznámější rostlinu, která pomáhá ke správné obranyschopnosti organismu. Podporuje imunitu v období chřipek a jiných virových onemocnění, tudíž je ten správný čas, začít ji pravidelně užívat. Pamatujte na to, že extrakt z kořene je mnohonásobně silnější a účinnější než ten z květů.

Vzduch bez nečistot

www.gavri.cz

Pokud jste někdy uvažovali o koupi čističky vzduchu, tak nyní je ten správný čas tento nákup uskutečnit. Úkolem čističek je totiž díky uhlíkovému nebo hepa filtru usnadnit dýchání citlivým osobám a snížit tak zátěž organismu ve vnitřních prostorách, kde nyní budeme trávit většinu času nejen my, ale i naše děti. Je zajímavé, že průzkumy ukazují, že vzduch uvnitř budov často bývá znečištěnější než ten na ulici. Může za to špatné větrání, cigaretový kouř, prach, plísně, ale i alergeny, bakterie a viry. Kvalitní čistička vzduchu s několikafázovou filtrací dokáže velmi snadno akumulovat volně se pohybující částice ve vzduchu, které působí na naše zdraví, a přispívá k detoxikaci organismu, boji s únavou, usnadňuje dýchání, prevenci vzniku alergií, ekzemů, astmatu i viróz. Samozřejmostí je i posílení imunity, které je v dnešní dnech tak žádoucí.

Posílení imunitywww.svetmineralu.cz

Existují speciálně sestavené náramky z takových minerálů, aby vám jejich nošení pomohlo podpořit imunitní systém. Jedním z kamenů, který se na náramku podporujícím správné fungování imunitního systému nachází, je ametyst. Tomu se říká kámen klidu a ochrany, protože má obrovskou sílu. Zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje napětí, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích. Druhým minerálem je hematit, kámen ochrany a rovnováhy. Ten zabraňuje negativním energiím vstoupit do naší aury, čímž uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Také mobilizuje skryté síly, což by se vám v této nelehké době mohlo hodit.

Přírodní kosmetické produkty

www.yves-rocher.cz

Po zimě je jistě vaše pokožka v dezolátním stavu a je nutné s tím něco s příchodem jara udělat. Vyzkoušejte skvělé přírodní řešení v podobě krému z rostliny s názvem zběhovec plazivý. Ten byl sice původně považován za plevel, ale odborníci z Yves Rocher objevili v jeho srdci rostlinný kolagen s liftingovými schopnostmi. Díky těmto poznatkům vznikla nová přírodní řada v péči o pleť Lifting Végétal. Denní krém z této řady skvěle zpevní pleť a navíc pomůže s redukcí vrásek. Již po jednom měsíci se zvyšuje objem pleti, vrásky jsou redukovány a kontury obličeje zpevněny.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články